ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗ ΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ΣΤΟ ΝΟΜΟ – ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ 11η ΘΕΣΗ

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο νομό Λάρισας με καλά πληροφορημένες πηγές να αναφέρουν ότι στο νομό Λάρισας εκτός απροόπτου θα ανακοινωθούν 2 από τους 3 υποψήφιους που κλείνουν την 11αδα.

Πρόκειται για τις κ.κ. Μαρία Εμμανουήλ, πτυχιούχο του ΑΠΘ με σημείο αναφοράς το δήμο Τεμπών και Ιωάννα Φουτζοπούλου από τα Φάρσαλα.

ΘΡΙΛΕΡ

Εν τω μεταξύ μέχρι και αργά χθες το βράδυ συνεχίζονταν οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις για το 11 άτομο του ψηφοδελτίου, αφού στο τραπέζι είχαν πέσει τα ονόματα του Βαγγέλη Αποστόλου που ήταν υποψήφιος και τ 2019, αλλά και του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα, στον οποίο ασκήθηκαν πολλές πιέσεις χωρίς όμως ο ίδιος να ενδίδει αφού όπως τονίζει δεν θέλει να αφήσει το δήμο και να περάσει στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη δεν αποκλείεται σήμερα να ανακοινωθούν τα 10 ονόματα του ψηφοδελτίου και να μείνει κενή μία θέση στην οποία όπως και το 2019 να δούμε τον πρόεδρο του κόμματος Αλέξη Τσίπρα για να προσδώσει συμβολισμούς τόσο για το έγκλημα στα Τεμπη, όσο και για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ