ΜΑΡΙΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ – ΧΑΤΖΗ: ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΝΤΟΥ

Δήλωση της υποψήφιας βουλευτή νομού Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη να είμαι υποψήφια βουλεύτρια στο νομό Λάρισας στις επικείμενες Εθνικές εκλογές με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α – ΠΣ
Στον αγώνα για Δικαιοσύνη παντού, ισονομία και δημοκρατία, οι γυναίκες δηλώνουμε παρούσες.
Σήμερα, με την Eλλάδα κατεστραμμένη από τις πελατειακές πολιτικές και παθογένειες της κυβέρνησης της Ν.Δ. αδιάφορης προς τον απλό πολίτη νιώθουμε ανασφαλείς και

Αγωνιζόμαστε:

Για ένα λειτουργικό δημόσιο σύστημα υγείας με ισότιμη πρόσβαση απ’ όλους τους πολίτες.

Για μια δημόσια εκπαίδευση για όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από κοινωνική θέση και προέλευση.

Για την προώθηση του πολιτισμού της συνεργασίας και της αλληλεγγύης ενάντια σε όλες της μορφές βίας

Για την υπεράσπιση της ασφάλειας των δημόσιων και ιδιωτικών μεταφορών

Για το δικαίωμα της εργασίας σε όλους με συλλογικές διαπραγματεύσεις και αποτροπή της μετανάστευσης των νέων.

-Για την υποστήριξη των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων, επαγγελματιών και της υγιούς επιχειρηματικότητας που αποτελούν την ραχοκοκκαλιά της Ελληνικής οικονομίας καικοινωνίας.

Για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του αστικού και αγροτικού περιβάλλοντος της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Για την προώθηση βιώσιμων αναπτυξιακών πολιτικών του αγροτικού κόσμου και για την αναζωογόνηση της επαρχίας και των ορεινών, πεδινών και παραλιακών οικισμών της.

Για την ενίσχυση των συνεταιριστικών ομάδων παραγωγών και του πλούτου των τοπικών ποιοτικών προϊόντων μας (βιολογικά, ΠΟΠ και συμβατικά ποιοτικά)

Για την αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων προς όφελος της παραγωγικής οικονομίας και των υποδομών δημοσίου συμφέροντος.

Γιά την προστασία των μονογονεικών οικογενειών, των ανηλίκων και των ατόμων με αναπηρίες από κάθε μορφή εκμετάλλευσης και κακομεταχείρισης.

Ως αρχηγός μονογονεικής οικογένειας, [σύζυγος του αποβιώσαντα το έτος 2009 Δημητρίου Χατζή (Τζήμα)] και μητέρα δύο παιδιών: του Γιώργου Χατζή και της Ηλιάνας Χατζή, ως εκπαιδευτικός – Θεολόγος, ως εργαζόμενη στον ιδιωτικό τομέα επί 25 έτη, προερχόμενη από αγροτική οικογένεια, νοιώθω την ανάγκη να συμβάλλω στον αγώνα για μιά Λαρισαϊκή και Θεσσαλική τοπική κοινωνία και οικονομία με βιώσιμη ανάπτυξη για όλους. Με δικαιώματα και δικαιοσύνη παντού, των νέων, των επιστημόνων, των επαγγελματιών, των αγροτών, των αδύναμων κοινωνικών ομάδων, των μικρομεσαίων επιχειρηματιών, για ένα κράτος δικαίου στην υπηρεσία του πολίτη που να μας αξίζει.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ