ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες τόσο των ίδιων των εργαζόμενων κυριών στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» στο δήμο Τυρνάβου, όσο και των εκπροσώπων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης που ξεκίνησαν με την παρέμβαση πριν από λίγες ημέρες της ΣΥΝ Πολιτείας αν και φτάσαμε λίγες ημέρες πριν από το Πάσχα οι συγκεκριμένες εργαζόμενες παραμένουν απλήρωτες από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα, καταγγέλλοντας αδιαφορία και ολιγωρία από την πλευρά της δημοτικής αρχής.

«Ζω με αυτά τα χρήματα, πληρώνω το ενοίκιο, τις υποχρεώσει μου όλες και έφτασα σε σημείο να μην μπορώ να ανταποκριθώ. Τί να πω στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ότι δεν φρόντισε ο δήμαρχος να μας πληρώσει και θα πρέπει να περιμένει; Ασε που φτάσαμε στο Πάσχα και είμαι χωρίς ευρώ» σημειώνει εργαζόμενη που κάνει λόγο για πρωτογφανή συμπεριφορά από την πλευρά των υπεύθυνων του δήμου Τυρνάβου.

Παρέμβαση κάνει και το μέλος του Γ.Σ. της ΠΟΕ ΟΤΑ Ζήσης Γκαραλιάκος που καλεί το δήμαρχο να πληρώσει άμεσα τις εργαζόμενες. Θα έπρεπε ο δήμαρχος αν συναισθανόταν τις ανάγκες των εργαζόμενων στο πρόγραμμα να αξιοποιήσει όλους τους τρόπους που έχει στη διάθεσή του και να πληρώσει σήμερα κιόλας τις εργαζόμενες. Δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουν Πάσχα απλήρωτες. Τρόποι υπάρχουν αρκεί να επιδείξει θέληση ο κ. δήμαρχος σημειώνει ο κ. Γκαραλιάκος που καλεί και το σωματείο της Λάρισας να πάρει άμεσα θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ