ΧΡ. ΤΣΙΟΠΑΣ: ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ο ΤΟΕΒ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Τα γραφεία του ΤΟΕΒ Τυρναβου επισκέφθηκε ο Χρήστος Τσιόπας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του οργανισμού κ. Παντελή Μπακαγιάννη. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της έναρξης της αρδευτικής περιόδου. Μέσα από την συζήτηση αναδείχθηκε η μέχρι τώρα υγιής διαδρομή του οργανισμού.

Ο ΤΟΕΒ Τυρνάβου δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες και τα ταμειακά του διαθέσιμα είναι σε καλή κατάσταση πάρα το αυξημένο ενεργειακό κόστος ενώ παράλληλα, δρομολογήθηκε η υπογειοποίηση των τελευταίων επιφανειακών αγώνων καθώς και η εγκατάσταση μηχανισμών εξοικονόμησης ενέργειας.

Ο κ. Τσιόπας ευχαρίστησε τον πρόεδρο για την ενημέρωση, συνεχάρη την διοίκηση και το προσωπικό για την μέχρι τώρα πορεία του οργανισμού και δήλωσε:

‘’Ο ΤΟΕΒ Τυρνάβου, ένα επιτυχημένο μοντέλο διαχείρισης του νερού, είναι πυλώνας στήριξης της αγροτικής παραγωγής. Εν όψει της έναρξης της αρδευτικής περιόδου πιστεύω πως θα αντιμετωπιστούν τα όποια προβλήματα δολιοφθορών στις εγκαταστάσεις ώστε και αυτή η περίοδος να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα. Ο ΤΟΕΒ Τυρνάβου αποτελεί παράδειγμα διαχείρισης, απέναντι στις λογικές ιδιωτικοποίησης του νερού. Δεν θέλω να σκέφτομαι πως θα ήταν τα πράγματα, αν στη θέση του οργανισμού ήταν μια Ανώνυμη Εταιρία’’.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ