Σ. ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΟ ΕΣΥ

Σε χωριά του δήμου Ελασσόνας περιόδευσε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Λάρισας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Σωτήρης Βούλγαρης ο οποίος σε δηλώσεις του μετά από τη συζήτηση που ανέπτυξε με τους κατοίκους στα χωριά αυτά και με αφορμή την 29η επέτειο του θανάτου του αείμνηστου Γιώργου Γεννηματά, ανέφερε:

«Κάποια στιγμή χθες, κατά της περιοδείας μας στα υπέροχα χωριά Παλαιόκαστρο, Συκιά και Ευαγγελισμό Ελασσόνας, η ζωηρή κουβέντα έφτασε στο ποιος έχει κάνει έργο για τον πολίτη στην Ελλάδα.

Και τότε πετάγεται ένας φίλος και λέει: «Και μόνο για το Ε.Σ.Υ. αξίζει να ψηφίζεις για πάντα ΠΑΣΟΚ!»

Είναι ασύλληπτο το μέγεθος της αλλαγής που έφερε, τότε, για την ελληνική περιφέρεια το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι αξιομνημόνευτο το πώς και τώρα, παρά τα μεγάλα προβλήματα, το ΕΣΥ και οι λειτουργοί του κράτησαν όρθια την ελληνική κοινωνία μέσα στην πανδημία. Αλλά και το πόσο, συνεχώς, κινδυνεύει από αυτούς που ποτέ δεν το πίστεψαν, ποτέ δεν το στήριξαν και έχουν ταυτιστεί με την εγκατάλειψή του.

«Εμείς που το δημιουργήσαμε, εμείς θα το φτιάξουμε» λέω συχνά για το ΠΑΣΟΚ και το Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι ιερό μας καθήκον απέναντι στην πατρίδα και τον λαό της, γιατί έτσι μας έμαθαν αυτοί που ταύτισαν την ζωή τους με την προστασία της υγείας κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, όπως ο αείμνηστος Γιώργος Γεννηματάς που έφυγε σαν σήμερα πριν από 29 χρόνια. Κι όμως είναι συνεχώς παρών στην σκέψη μας, συνεχώς παρών σε κάθε Κέντρο Υγείας, σε κάθε δημόσιο νοσοκομείο, σε κάθε ιατρική φροντίδα που παρέχεται σε δημόσια δομή οπουδήποτε στην Ελλάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ