ΑΚΗΣ ΝΑΣΙΩΚΑΣ:ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ…

Την περιοδεία του στα χωριά του Δήμου Κιλελέρ, συνεχίζει ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ακης Νασιώκας, διαπιστώνοντας ένθερμό κλίμα για την δυναμική επανάκαμψη του Κινήματος Αλλαγής, στην πολιτική σκηνή της χώρας.

«Η ανταπόκριση του κόσμου με γεμίζει με αισιοδοξία για το αποτέλεσμα που θα αναδειχθεί από τις κάλπες της 21ης Μαϊου…» δήλωσε ο κ. Νασιώκας και σημειώνει «θα παλέψουμε μαζί με τους χιλιάδες δυσαρεστημένους ανθρώπους από την πολιτική της Ν.Δ., για ένα μεγάλο εκλογικό αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ στον νομό Λάρισας. Ήρθε η ώρα για την δημοκρατική ανατροπή προκειμένου να δημιουργήσουμε μια Ελλάδα που μας αξίζει…».

Ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε για άλλη μια φορά ότι «όλο και μεγαλύτερο ποσοστό του πληθυσμού της χώρας μας, αγγίζει τα όρια της φτώχειας, και καθημερινά προσπαθεί με μεγάλες θυσίες να επιβιώσει μέσα στο δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της ενεργειακής κρίσης και της ακρίβειας.

Οι νέοι εξακολουθούν να φεύγουν από τη χώρα για να βρουν καλύτερη μοίρα. Εγκαταλείπουν τα χωριά, και όσοι μένουν βιώνουν στο πετσί τους τις δυσκολίες της κρίσης και αγωνίζονται να σταθούν στα πόδια τους, χωρίς όμως να βλέπουν καμία προοπτική.

Στα χωριά του τόπου μας χτυπά η καρδιά της ατμομηχανής του πρωτογενή τομέα και είναι επιτακτική ανάγκη για την ανάπτυξή του, να σταθούμε δίπλα στους αγρότες και δίπλα σε όσους τον διατηρούν ζωντανό.

Τα χωριά του τόπου μας απειλούνται και υποφέρουν, από την αναποτελεσματική και άδικη πολιτική της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα αυτά, πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε άμεσα και δεν πρέπει να αργήσουμε ούτε μια μέρα, από τη στιγμή που ο λαός θα μας δώσει την εντολή…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ