ΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΔ

Δήλωση της Ζωής Ακριβούλη, μέλους της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, υποψήφιας βουλευτού στο Ν. Λάρισας

Χτες, ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και η ΝΔ παρουσίασαν τα ψηφοδέλτια επικρατείας τους, τα οποία πάντα έχουν έναν έντονο συμβολισμό. Μέσω αυτών, τα κόμματα επιδιώκουν να παρουσιάσουν στους ψηφοφόρους τη «βιτρίνα» των ανθρώπων τους, άτομα που έχουν διαπρέψει στον τομέα τους ή προσέφεραν στην κοινωνία.

Στην πρώτη, και με τους περισσότερους συμβολισμούς, θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρίσκεται ο Όθων Ηλιόπουλος. Αναπληρωτής Καθηγητής στην ιατρική σχολή του Χάρβαρντ και ερευνητής στην πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου. Στην αντίστοιχη θέση του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ βρίσκεται η Ειρήνη Αγαπηδάκη, Γραμματέας Δημόσιας Υγείας στην κυβέρνηση της ΝΔ. Σύμφωνα με το βιογραφικό της που δόθηκε στη δημοσιότητα, πρόσφατα είχε εκλεγεί Λέκτορας στο ιδιωτικό Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Αυτό που δεν αναφέρει το βιογραφικό της είναι ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν «διακρίθηκε» για την ανάρτηση υβριστικών και απειλητικών σχολίων εναντίον του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καθώς και άλλων στελεχών της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η σύγκριση των υποψηφίων στα ψηφοδέλτια επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και ΝΔ πρέπει να γίνει και τις επόμενες θέσεις. Καλώ κάθε καλοπροαίρετο πολίτη να την κάνει. Και τότε θα μπορέσει να καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα ως προς το ποιο είναι το κόμμα που επικαλείται την αριστεία με περισσή υποκρισία κατά το δοκούν και ποιο είναι αυτό που της δίνει την πραγματική της έννοια και την υποστηρίζει στην πράξη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ