Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ

Καθαρά υπέρ των κυβερνήσεων συνεργασίας τάχθηκε σε συζητήσεις που είχε με πολίτες στην περιοχή της Ελασσόνας ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ. Σ. Βούλγαρης. Σε δήλωσή του ο κ. Βούλγαρης τόνισε:

«Πιστεύουμε ότι η χώρα, για τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται, έχει ανάγκη από κυβερνητική συνεργασία όχι αλαζονική αυτοδυναμία. Ζητάμε ισχυρό διψήφιο ποσοστό για να μπορέσουμε να διαπραγματευτούμε τις προτεραιότητες μιας τέτοιας κυβέρνησης συνεργασίας.

Πιστεύουμε επίσης αδιαπραγμάτευτα ότι τα πρόσωπα του Πρωθυπουργού και των Υπουργών πρέπει να είναι κοινής αποδοχής, όχι πρόσωπα τα οποία είναι οι πρωταγωνιστές των μεγάλων προβλημάτων της χώρας.

Δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία εκείνοι που έλεγαν ότι θα καταργήσουν τα μνημόνια «με ένα νόμο και ένα άρθρο», υπόσχονταν σεισάχθεια και όταν έγιναν κυβέρνηση έφεραν το τρίτο χειρότερο μνημόνιο, έκλεισαν τις τράπεζες γονατίζοντας την μικρομεσαία επιχείρηση, και ξεπούλησαν χωρίς καμία προστασία τα κόκκινα δάνεια στα funds.

Δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία εκείνοι που έλεγαν ότι θα βάλουν τέλος στη θεσμική παρακμή και έφτασαν στο σημείο να παρακολουθούν θεσμούς του κράτους, ακόμα και υπουργούς τους και την ηγεσία του στρατεύματος. Δεν αξίζουν δεύτερη ευκαιρία εκείνοι που υποσχέθηκαν φοροαπαλλαγές, αλλά τελικά γονάτισαν τα νοικοκυριά στους έμμεσους φόρους που αρνούνται να μειώσουν».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ