ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ

Περιοδεία του Χρήστου Καπετάνου σε Γυρτώνη, Βρυότοπο, Ροδιά, Δελέρια και Λυγαριά

Περιοδειών… συνέχεια για τον υποψήφιο βουλευτή νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστο Καπετάνο, ο οποίος στην προεκλογική του εξόρμηση επισκέφθηκε τα χωριά της Γυρτώνης, του Βρυότοπου, της Ροδιάς, των Δελερίων και της Λυγαριάς.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνεχίζοντας τον ανοιχτό διάλογο για το παρόν και το μέλλον των εν λόγω περιοχών πραγματοποίησε επαφές και συναντήσεις με κατοίκους και επαγγελματίες των χωριών, οι οποίοι κατέκλυσαν τα σημεία συνάντησης και του επεφύλαξαν θερμή υποδοχή.

Κατά τη διάρκεια των συνομιλιών μαζί τους έκανε λόγο για την αναγκαιότητα κατασκευής του φράγματος Δελερίων, για την εξυπηρέτηση αναγκών άρδευσης και ύδρευσης των συγκεκριμένων περιοχών, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις πολιτικές στήριξης της Κυβέρνησης αλλά και στα μέτρα και τις παρεμβάσεις που θα έχουν ως επίκεντρο την στήριξη του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, στο πλαίσιο του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για τη νέα τετραετία.

«Έχουν γίνει πολλά βήματα προς τα εμπρός για την ανάπτυξη των χωριών μας αλλά πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερα. Μέσω του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης έχει απορροφηθεί περίπου 1 δις ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια για την στήριξη του αγροτικού τομέα και τη δημιουργία οδοποιίας κατάλληλης για τους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους σε ολόκληρη τη χώρα. Ωστόσο, ακόμη περισσότερα μέτρα πρέπει να ληφθούν, τα οποία θα αποτελέσουν και κίνητρα για τους νέους να επιστρέψουν στα χωριά και να τους ξαναδώσουν ζωή. Είναι σαφές, πλέον, ότι προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται ισχυρή φωνή και διεκδίκηση στα κέντρα λήψης αποφάσεων και για το λόγο αυτό ευελπιστώ στην στήριξή σας, προκειμένου να αποδείξουμε μαζί ότι τα χωριά και οι περιοχές του νομού μας είναι ζωντανά οικονομικά κέντρα και αξίζουν ιδιαίτερης προσοχής. Με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό στο τιμόνι της χώρας θα έχουμε συνέχεια στην αναπτυξιακή προοπτική και πορεία όλων των περιοχών του νομού μας.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ