ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Στο ενεργητικό του μία 6ετής σπουδαία πορεία της ομάδας

Τέλος εποχής στα διοικητικά δρώμενα της ομάδας μπάσκετ του Αμπελώνα, καθώς έπειτα από 6 χρόνια στην προεδρία του Συλλόγου, ο Σταύρος Κωτούλας δεν θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου, υλοποιώντας την απόφαση που είχε λάβει και ανακοινώσει από το 2021.

Ο Σταύρος Κωτούλας αποχωρεί από το διοικητικό τιμόνι του Γ.Σ. Αμπελώνα 1986, έχοντας συνδυάσει το όνομά του, με τις πιο ένδοξες στιγμές του Αμπελωνίτικου μπάσκετ, καθώς επί ημερών του, η ανδρική ομάδα έφτασε δυο φορές στο Final Four του Κυπέλλου Θεσσαλίας, τερμάτισε για 3 συνεχόμενες χρονιές στην κορυφή της βαθμολογίας της Α1 ΕΣΚΑΘ, ενώ κατάφερε να ανέβει στη Γ’ Εθνική και να αγωνιστεί εκεί για τρεις σερί χρονιές.

Σημαντικό, υπήρξε και το αποτύπωμα στα Τμήματα Υποδομής, καθώς η προσοχή που δόθηκε από την πρώτη στιγμή, έκανε τους γονείς και τα παιδιά της περιοχής να αγκαλιάσουν την ομάδα, δημιουργώντας την μεγαλύτερη ακαδημία της πόλης και μια από τις μεγαλύτερες στο νομό, ενώ και στον υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό του Κλειστού Γηπέδου Αμπελώνα, συντελέστηκαν μεγάλες αλλαγές, όπως νέες μπασκέτες, ύπαρξη απινιδωτή, καθώς και ανακαινίσεις σε γυμναστήριο, αποδυτήρια και κερκίδες.

Αξιόλογη, ήταν και η εξωαγωνιστική εικόνα της ομάδας, με κορωνίδα τη δράση “Τρίποντο Αλληλεγγύης”, ενώ αξιέπαινη είναι και η συνεργασία με το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας “Αριστεύς” – Αμπελώνα Λάρισας, καθώς και η ενεργή συμμετοχή σε πληθώρα φιλανθρωπικών δράσεων.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, σε σχετική του δήλωση, αναφέρει:

«Ένας κύκλος 6 υπέροχων χρόνων, ήρθε η ώρα να κλείσει.
Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα, προπονητές, ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, αθλητές, γονείς, χορηγούς και φιλάθλους, που μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, καθιστώντας τον Σύλλογό μας, έναν από τους πιο υγιείς και επιτυχημένους Συλλόγους της Θεσσαλίας.
Αισθάνομαι ευλογημένος, γιατί μαζί με τους συνεργάτες μου στη διοίκηση, καταφέραμε το όνειρο μιας παρέας να το κάνουμε πραγματικότητα, αποδεικνύοντας πως όπου υπάρχει αγάπη, συνεργασία και προγραμματισμός, όλα μπορούν να επιτευχθούν.
Παραδίδουμε έναν απόλυτα νοικοκυρεμένο Σύλλογο, με αποθεματικό στο ταμείο και με όλες τις προδιαγραφές για να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί και να αποτελεί το καμάρι της πόλης μας.
Εύχομαι ολόψυχα, να βρεθεί άμεσα νέα διοίκηση, που θα οδηγήσει την ομάδα σε νέους δρόμους, καθώς είναι κρίμα να σβηστεί μια τόσο μεγάλη προσπάθεια.
Σας ευχαριστώ όλους για όλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ