ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝ.ΑΛ.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Παπαλιάγκας, Άκης Νασιώκας, Σωτήρης Βούλγαρης, και στελέχη του κόμματος, περιόδευσαν το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023, στη λαϊκή αγορά της Νεάπολης, στη συνοικία και σε εμπορικά καταστήματα πέριξ αυτής.

Συνομίλησαν για μια ακόμη φορά, με τους παραγωγούς και τους καταναλωτές, βρίσκοντας ότι οι τιμές είναι αρκετά θελκτικές, παρά την πανθομολογούμενη αύξηση του κόστους παραγωγής, η οποία φτάνει σχεδόν στο να είναι ελλειμματική. Ένα από τα μέτρα που θα έπρεπε να ληφθεί, θα είναι η κατάργηση του ΦΠΑ τουλάχιστον στις λαϊκές αγορές, ώστε να μπορούν οι παραγωγοί να πάρουν μια ανάσα.

Από την άλλη πλευρά, οι καταναλωτές, θα πρέπει να προτιμούν την λαϊκή αγορά, προκειμένου να στηρίζουν την εγχώρια παραγωγή. Η χώρα θα πρέπει να αποκτήσει μια σοβαρή παραγωγική δομή, μέσω της καθετοποίηση της παραγωγής, αποκτώντας υπεραξία τα δικά μας προϊόντα μέσω της τυποποίησης και της πιστοποίησης. Έτσι ώστε τα προϊόντα να γίνουν εξαγωγικά, καλύπτοντας πρώτα την εγχώρια κατανάλωση, στο μέτρο του δυνατού.

Κλείνοντας, το κλιμάκιο συνέχισε την περιοδεία του στα εμπορικά καταστήματα της περιοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ