ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ 27ΧΡΟΝΗΣ ΠΟΛΩΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩ

Καλά κρατεί το θρίλερ της εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια στην Κω,  η οποία δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από τις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, με τις έρευνες να συνεχίζονται χωρίς όμως προς το παρόν να έχουν αποτέλεσμα, ενώ πληθαίνουν οι ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Όλα αυτά την ώρα που ο σύντροφος της κοπέλας με μήνυμά του στα social media ενημερώνει πως η μητέρα της 27χρονης βρίσκεται στη χώρα μας, απευθύνοντας παράλληλα έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει μαζί του.

«Αύριο (σ.σ. την Κυριακή) με τη μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντεντέκτιβ θα ψάξουμε για την Αναστάζια. Αν κάποιος θέλει να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή ξέρει ανθρώπους που μπορούν να μας βοηθήσουν στην αναζήτηση παρακαλώ επικοινωνήσετε μαζί μου, κάθε ώρα μετράει! Μοιραστείτε όπου μπορείτε», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλ Σλιβίνσκι.

Συντετριμμένος ο σύντροφος της 27χρονης

Εξάλλου, ο ίδιος μίλησε το Σάββατο στο MEGA και δεν έκρυψε την απόγνωσή του. «Δεν έχω σταματήσει λεπτό να την αναζητώ», τονίζει ο νεαρός άνδρας, ο οποίος έχει καταθέσει δύο φορές στις αστυνομικές αρχές.

Προσπαθήσατε να την βρείτε και ρωτήσατε αν κάποιος την είδε;

Όλη την ώρα προσπαθώ να βρω κάτι, όλη την ώρα. Επικοινωνήστε με τον ντετέκτιβ, βοηθήστε μας σας παρακαλώ.

Γνωρίζετε τον 32χρονο από το Μπανγκλαντές;

Δεν τον γνωρίζω, δεν γνωρίζω ποιος είναι.

Η κοπέλα σας αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα με κάποιον;

Όχι, δεν έχει κάποιο πρόβλημα, ένα πολύ φιλικό κορίτσι. Παρακαλώ βοηθήστε μας.

Πέντε ημέρες μετά την εξαφάνιση της κοπέλας ο 28χρονος Πολωνός προσπαθεί, όπως λέει, να παραμείνει δυνατός. «Κάθε ώρα που περνά είναι πολύ σημαντική. Δεν ξέρουμε πού είναι, τι ήπιε, τι έφαγε. Δεν ξέρουμε τίποτα», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Τι σας είπε όταν έφυγε από το ξενοδοχείο; Τι ώρα έφυγε;

Για οτιδήποτε, ρωτήστε την αστυνομία. Μιλήστε για όλα, καταλαβαίνετε, δεν μου επιτρέπεται να μιλήσω.

Πότε σας έστειλε την τοποθεσία και τι ώρα συνέβη αυτό;

Δεν μπορώ να σας πω τίποτα. Τα έχω πει όλα στην αστυνομία.

Είστε σε δύσκολη κατάσταση…

Ναι, σε πολύ δύσκολη, πάρα πολύ δύσκολη, αλλά πρέπει να παραμείνω δυνατός, χρειάζεται την βοήθειά μου.

Σε αυτό το σημείο της συνομιλίας, ο σύντροφος της Αναστάζια ξεσπά σε λυγμούς. «Η ζωή μου δεν έχει κανένα νόημα χωρίς αυτήν…», είπε.

Βίντεο ντοκουμέντο με την 27χρονη, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της

Παράλληλα, στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο – ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας ταβέρνας στο Μαρμάρι, κοντά στο ξενοδοχείο που εργαζόταν η 27χρονη. Το βίντεο τραβήχτηκε τη Δευτέρα στις 19:25, λίγο πριν την εξαφάνιση της κοπέλας.

Σε αυτό φαίνεται η 27χρονη να εισέρχεται στο κατάστημα και να περιεργάζεται τον τιμοκατάλογο. Στη συνέχεια ασχολείται για λίγα λεπτά με το κινητό της κι έπειτα τραβά με το κινητό της φωτογραφία τον τιμοκατάλογο. Μετά φαίνεται πως η 27χρονη βγαίνει στον κεντρικό χώρο της ταβέρνας και δείχνει να περιπλανιέται σαν να ήταν χαμένη. Έπειτα, στρίβει αριστερά προς το μίνι μάρκετ, όπου εκείνο το βράδυ επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του 32χρονου.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA φαίνεται πως την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύντροφος της 27χρονης πήγε στην ταβέρνα με τη φωτογραφία της Αναστάζια αναζητώντας την.

Αφαιρέθηκε η κάρτα SIM από το κινητό της

Μετά τον εντοπισμό του κινητού της κοπέλας στην περιοχή Μαρμάρι από περαστικό, διαπιστώθηκε πως ότι έχει αφαιρεθεί η κάρτα SIM. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο στίγμα του κινητού τηλεφώνου της άτυχης κοπέλας καταγράφηκε στις 4:00 τα ξημερώματα της Τρίτη.

Η συσκευή εντοπίστηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο από έναν άνδρα ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι. Σημειώνεται πως στο νησί έχει μεταβεί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ για να συνδράμει στις έρευνες.

«Εγώ περνούσα από εδώ για να διορθώσω μια βλάβη και είδα ένα φως με ένα φακό δεξιά, ο οποίος φακός έσβησε μετά. Μέσα στο σκοτάδι ένας φακός δυο τρια δευτερόλεπτα και έσβησε. Εκεί λέω πως γίνεται; Δεν έχει δρόμο… κάποιος χάθηκε. Ένα φως συγκεκριμένα έδειχνε κάτω φαινότανε ότι ήταν από τηλέφωνο. Σαν να είχε κάποιο εμπόδιο να ανάψει να δει και να σβήσει», ανέφερε μάρτυρας μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA.

Ίχνη πάλης στο σώμα του 32χρονου συλληφθέντα

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οι άνδρες της Ασφάλειας Κω παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής αρχής διενήργησαν έρευνα στην οικία του 32χρονου στο Μαρμάρι και συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ανάλογη έρευνα έγινε και στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο έμενε η νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλος.

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες στο σώμα του 32χρονου βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μία μπλούζα με μία κηλίδα αίματος.

Καταθέσεις και στο φιλικό της περιβάλλον

Παράλληλα συνεχίζονται οι καταθέσεις ατόμων που βρίσκονται στο εργασιακό περιβάλλον της 27χρονης καθώς και του συντρόφου της με τον οποίο ήρθαν πριν από ένα μήνα στη Κω για να εργαστούν το καλοκαίρι και ο οποίος ήταν ο τελευταίος που επικοινώνησε μαζί της πριν χαθούν τα ίχνη της. Την ίδια ώρα συγγενείς και φίλοι της 27χρονης την αναζητούν ακόμη και στα απέναντι Τουρκικά παράλια μέσω social media, εκτιμώντας ότι την έχουν απαγάγει.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 27χρονη κοπέλα έφτασε στην Κω πριν από έναν μήνα και δούλευε στο εστιατόριο πολυτελούς ξενοδοχείου, μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη της στην περιοχή Μαρμάρι.

Η κοπέλα εθεάθη σε μίνι μάρκετ στην περιοχή Μαρμάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, συναντήθηκε σε ένα μίνι μάρκετ της περιοχής με μια παρέα ανδρών από το Πακιστάν και το Μπαγκλαντές. Τότε ήταν που επικοινώνησε για τελευταία φορά με τον ομοεθνή σύντροφο της και του είπε ότι θα την επιστρέψει κάποιος με τη μηχανή. Δεν επέστρεψε όμως ποτέ.

Την εξαφάνιση της 27χρονης δήλωσε στην Αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της την Τρίτη (13/6), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου. Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/6) περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντας του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ