Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ «ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ» ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ – ΓΙΑ ΣΑΣ, κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ;

Δείτε τί αναφέρει σε δήλωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος

Σκληρή απάντηση στην απερχόμενη δημοτική αρχή δίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, με αφορμή την υπόθεση για τις χιλιάδες απευθείας αναθέσεις και την οικονομική αδιαφάνεια που χαρακτηρίζει τη θητεία του κ.Καλογιάννη στον Δήμο Λαρισαίων.

«Για μένα, το “όλα στο φως” είναι τρόπος ζωής. Θα το αντέξετε εσείς το “φως”, κ.Καλογιάννη, τώρα που σπάει η ομερτά και αποκαλύπτονται τα έργα σας;», ρωτά ο υποψήφιος δήμαρχος.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ.Μαμάκου έχει ως εξής:

«Αφού μας κατηγόρησαν για “τοξικότητα” επειδή ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις για τις απευθείας αναθέσεις…

Αφού επέλεξαν να τοποθετηθούν με χαρακτηρισμούς και απειλές, κουνώντας μας το δάχτυλο και πλέκοντας σενάρια συνωμοσιολογίας…

Αφού οι “μη τοξικοί” τους αντιδήμαρχοι μας χαρακτήρισαν “γουρνοκυνηγούς”…

Αφού εξέθεσαν την πόλη ολόκληρη με την υπόθεση του Θεσσαλικού Θεάτρου…

Μαθαίνω πως “εντεταλμένοι” και απεσταλμένοι της Δημοτικής Αρχής ζητούν στοιχεία για τη θητεία μου ως Δήμαρχος της Γιάννουλης το 2007!

Για να μη χάνουν άδικα χρόνο, τους διαβεβαιώνω ότι όχι μόνο δεν έχω να φοβηθώ τίποτα, όχι μόνο δεν υπάρχει το παραμικρό μεμπτό στοιχείο από τη θητεία μου, αλλά αντίθετα είναι τα πάντα τόσο καθαρά όσο δεν το βάζει το μυαλό τους!

Για μένα το “όλα στο φως” είναι τρόπος ζωής. Εύχομαι να είναι το ίδιο και για σας, κ.Καλογιάννη.

Αντί να λογοδοτήσετε για το “πάρτι” των χιλιάδων αναθέσεων και των σκοτεινών διαδρομών του χρήματος, επιλέγετε την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ και καταφεύγετε σε απειλές και λάσπη. Πόσο πιο τοξικός από το κόμμα σας μπορείτε να γίνετε;

Θα το αντέξετε το “φως” τώρα που σπάει η ομερτά και αποκαλύπτονται τα έργα σας;»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ