ΟΜΟΦΩΝΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Η Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Μετά την ομόφωνη επανεκλογή ως Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, η Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη, δήλωσε τα εξής:

«Ευχαριστώ τον Πρόεδρό μας Νίκο Ανδρουλάκη για τη μεγάλη τιμή που επεφύλαξε στο πρόσωπό μου, να με προτείνει για τη θέση της Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, για δεύτερη συνεχόμενη θητεία.

Αποτελεί για μένα τη συγκινητική αναγνώριση μιας προσωπικής πολιτικής πορείας, αλλά κυρίως μιας προηγούμενης δύσκολης θητείας στη συγκεκριμένη θέση, καθώς η απώλεια της αείμνηστης Προέδρου μας Φώφης Γεννηματά, με την τεράστια παρακαταθήκη που άφησε σε εμάς, και στη συνέχεια η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη που γέμισε ελπίδες και προσδοκίες την Παράταξή μας, ήταν για όλους μας, μια πρωτόγνωρη κατάσταση, που κληθήκαμε να διαχειριστούμε.

Ευχαριστώ την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας, που ομόφωνα με εμπιστεύεται στη θέση αυτή.

Η Παράταξή μας ξεκινά τη νέα θητεία της με αυξημένη την εκλογική δύναμή της, ανανεωμένη και με αυτοπεποίθηση, έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και πάλι στους δύσκολους καιρούς, για την πατρίδα και το λαό μας.

Έχουμε χρέος να αναδείξουμε τα μεγάλα ζητήματα της Χώρας, αλλά και όλα τα θέματα που καθορίζουν την καθημερινότητα των πολιτών.
Η Βουλή είναι ο χώρος που θα δώσουμε τις μεγάλες μάχες μας.

Εδώ θα αναζητηθούν σοβαρές απαντήσεις, όπως π.χ. εάν είναι μοιραίο να καίγεται η Χώρα κάθε χρόνο, να ζουν στο όριο της φτώχειας εκατομμύρια πολίτες, να χάνονται κάθε μέρα χιλιάδες σπίτια σε πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, να ερημοποιείται η περιφέρεια.

Ξαναφέρνουμε στο προσκήνιο τα οράματα του λαού μας, θέτουμε ξανά στο δημόσιο διάλογο όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους Ανθρώπους μας και καταθέτουμε τις επεξεργασμένες προτάσεις μας .

Θα συμπορευτούμε στο έργο μας, χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, με ενότητα, αλλά και σεβασμό σε όλους.

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αποτελεί την εμπροσθοφυλακή μιας μεγάλης δύναμης παραγωγής πολιτικής, για το σχηματισμό της πλειοψηφικής προοδευτικής δύναμης, που είναι πλέον ορατή σε όλους .

Καλή δουλειά και καλό αγώνα σε όλους μας »

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ