ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ν.Τ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠ. ΖΑΧΑΡΑΚΗ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την ξαφνική απώλεια του Απόστολου Ζαχαράκη τ. προέδρου του συλλόγου υπαλλήλων ΓΕΣ/ΓΕΕΘΑ και επί σειρά ετών μέλους της Ε.Γ. του ν.τ. Λάρισας της ΑΔΕΔΥ, που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 62 ετών, εξέδωσε η γραμματεία του συνδικαλιστικού οργάνου των δημοσίων υπαλλήλων στο νομό. Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Η Εκτελεστική Γραμματεία του ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας εκφράζει την ειλικρινή θλίψη και την βαθύτατη οδύνη της για την εντελώς ξαφνική απώλεια του Απόστολου Ζαχαράκη, τ.Προέδρου  του Συλλόγου υπαλλήλων ΥΕΘΑ/ΓΕΣ και -επί σειρά ετών -μέλους της Ε.Γ. του ν.τ. ΑΔΕΔΥ ν.Λάρισας.

Ο Απόστολος Ζαχαράκης, κατά τη διάρκεια της συνδικαλιστικής του διαδρομής στάθηκε- με όλες του τις δυνάμεις- στο πλευρό των εργαζομένων,στηρίζοντας τα δίκαια αιτήματά τους και τίμησε με την παρουσία του το συνδικαλιστικό κίνημα.

Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους, και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας».

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ

Η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Απόστολο Ζαχαράκη θα ψαλεί σήμερα στις 10.00 π.μ. στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Λάρισα.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του  Ελένη Γραμμένου – Ζαχαράκη, τα παιδιά τους Ασπασία και Δημήτριο, αδέλφια και ανίψια.

Η σορός του θα βρίσκεται στην εκκλησία στις 9.30 π.μ.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ