ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΝΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΡΑΚΟΠΟΤΑΜΟΣ –ΚΕΡΑΜΙΔΙ

Το έργο κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες κατασκευής του νέου παραλιακού άξονα σύνδεσης των νομών Λάρισας και Μαγνησίας, Ρακοπόταμος – Κεραμίδι. Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρωθεί η διαμόρφωση της οδού μήκος 10 χλμ από στα συνολικά 12 χλμ του άξονα. Το ασφαλτοστρωμένο τμήμα φτάνει το επόμενο διάστημα στα 6,5 χλμ.

Προχωρούν οι εργασίες κατασκευής των απαραίτητων τεχνικών για την ολοκλήρωση των υπόλοιπων 2 χλμ, προκειμένου να δοθεί βατότητα στο σύνολο της οδού και να ακολουθήσουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης των υπόλοιπων 5,5 χλμ, με τα οποία ολοκληρώνεται ο δρόμος στο σύνολό του. Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας είναι πρωταγωνίστρια με έργα που αναπτύσσουν τις υποδομές και βελτιώνουν την καθημερινότητα του πολίτη. Σε συνεργασία με τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό τις εργασίες κατασκευής ενός από τα δυσκολότερα τεχνικά έργα που εκτελούμε αυτή τη στιγμή στη Θεσσαλία.

Με σεβασμό στο περιβάλλον κατασκευάζουμε ένα νέο οδικό άξονα που συνδέει το Πήλιο με τον Κίσσαβο, τα παράλια της Μαγνησίας με τα παράλια της Λάρισας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ