ΠΕΡΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η απάντηση της «Πόλης που Θέλουμε» στο σημερινό κείμενο του δημότη Ν. Γεωργάκη

Η διαστρέβλωση, συνειδητή ή ασύνειδη, των θέσεων μιας παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο, συνιστά ανεπίτρεπτη ενέργεια και χαρακτηρίζει απολύτως τους εμπνευστές της και όσους την υλοποιούν.

Και τούτο διότι διαμορφώνει ψευδή συνείδηση στους δημότες με άδηλους στόχους.
Πολύ περισσότερο όταν η διαστρέβλωση αυτή αφορά το ζήτημα των αποζημιώσεων των δημοτικών συμβούλων, θέμα που, αυτονοήτως, ενδιαφέρει και επηρεάζει τους δημότες.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι λοιπόν της παράταξης «Η Πόλη που Θέλουμε» είμαστε υποχρεωμένοι κατηγορηματικά να διευκρινίσουμε την στάση μας, ώστε να μην μπορεί ο καθένας να γράφει ό,τι θέλει. Αποδεχθήκαμε το ύψος των αποζημιώσεων δηλώνοντας με σαφήνεια, ενώπιον των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, πως θα υποβάλουμε πρόταση για το πού θα διατεθούν τα χρήματα από τις αποζημιώσεις αυτές.

Κάθε άλλη παρουσίαση ή ερμηνεία της απολύτως ξεκάθαρης θέσης μας, άλλους σκοπούς εξυπηρετεί και βρίσκεται σε ευθεία διάζευξη με την αλήθεια. Όσοι στον βωμό σκοπιμοτήτων ή αλλότριων επιδιώξεων επιχειρούν τέτοιες διαστρεβλώσεις των θέσεών μας, θα μας βρουν αποφασιστικά ενάντιους. Ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Η Πόλη που Θέλουμε»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ