ΒΑΡΒΑΡΑ ΖΑΧΑΡΑΚΟΥΛΗ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

Δήλωση της υποψήφιας δημάρχου δήμου Τυρνάβου

Αγαπητοί μου συνδημότισσες και συνδημότες,

Μέσω των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου έχουμε την δυνατότητα να θεμελιώσουμε την ΑΡΧΉ μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ για το Δήμο μας.

Ως επικεφαλής του Συνδυασμού «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» γίνομαι δέκτης του ερωτήματος σε πιο στάδιο είναι οι διεργασίες για τη συγκρότηση του Συνδυασμού.

Δεν θα ήταν ανώφελο σε σχέση με την ουσία αυτού του ερωτήματος, να βεβαιώσω -με ειλικρίνεια και ευθύτητα- το Κοινό του Δήμου μας ότι κατά την κρίση μου προέχει όχι η πρόωρη παρουσίαση μιας μεγάλης μερίδας των συνυποψηφίων, αλλά η από μεριάς μου ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της γνωριμίας μου με τους νέους ανθρώπους που θέλουν να μετέχουν στα κοινά του Δήμου και δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αφενός, αλλά και η ολοκλήρωση των επαφών μου με ανθρώπους της εμπειρίας -που είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία της τοπικής δημοτικής αρχής – αφετέρου.

Επισημαίνεται συμπληρωματικώς, ότι απ’ όλες τις πλευρές αναγνωρίζεται πως είναι φρόνιμη επιδίωξη η απαλλαγή του κόσμου από τους προσκολλημένους στο παρελθόν που εμποδίζουν την πρόοδο και την ανταπόκριση του Δήμου στις σύγχρονες προκλήσεις – είτε το καταλαβαίνουν είτε όχι.
Με άλλες λέξεις, προέχει, η ολοκλήρωση των διεργασιών μεταξύ εμού της ιδίας και των ενδιαφερόμενων να ενταχθούν στο Συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» με σκοπό κοινού ενδιαφέροντος την ΑΡΧΉ μιας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ για το Δήμο μας.

Κλείνοντας, τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Βαρβάρα Ζαχαρακούλη
Υποψήφια Δήμαρχος
Συνδυασμού ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ