ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ: Η ΑΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ “ΡΟΥΣΦΕΤΙ”, κ. ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Ο υποψήφιος δήμαρχος ζητά έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με μόνο θέμα τη χρήση του AEL F.C. Arena

Ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο άνθρωπος που αντιστάθηκε σθεναρά στην δημιουργία του ΑΕΛ FC Arena και έκανε το παν ώστε να μην αποκτήσει η ΑΕΛ το δικό της γήπεδο, ξαφνικά σήμερα και μόλις τρεισήμισι ώρες πριν από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, χωρίς καμία ενημέρωση, φέρνει εκτός ημερήσιας διάταξης προς συζήτηση το ζήτημα της χρήσης του γηπέδου από την ΑΕΛ, ζητώντας λευκή εξουσιοδότηση για να διαπραγματευτεί ο ίδιος αποκλειστικά το θέμα.

Πρόκειται για μία κίνηση καθαρά ψηφοθηρική που γίνεται ερήμην όλων των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου στο παραπέντε, μόνο και μόνο για την δημιουργία προεκλογικών εντυπώσεων. Ως παράταξη που τιμάμε την ιστορική ομάδα της πόλης μας έμπρακτα και χωρίς διάθεση ψηφοθηρική, αρνούμαστε να δώσουμε λευκή επιταγή στον άνθρωπο που χρησιμοποιεί την ομάδα για ψηφοθηρικούς λόγους.

Ζητάμε άμεσα έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα συζήτησης το θέμα της χρήσης του ΑΕΛ FC Arena και αφού προηγουμένως ενημερωθούμε πλήρως για όσα τεκταίνονται στο παρασκήνιο. Η ΑΕΛ κύριε Καλογιάννη δεν είναι άλλο ένα ρουσφέτι που το θυμηθήκατε προεκλογικά επειδή βλέπετε το έδαφος να φεύγει κάτω απ’ τα πόδια σας, η ΑΕΛ είναι ιδέα και ένα από τα σημαντικά κομμάτια της ιστορίας αλλά και του μέλλοντος της πόλης μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ