ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό της Συμπαράταξης Λαρισαίων και τον Απόστολο Καλογιάννη στις εκλογές του Οκτωβρίου θα είναι ο Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας, χειρουργός Οδοντίατρος Στάθης (Ευστάθιος) Κουτσογιάννης.

Ο Στάθης Κουτσογιάννης είναι χειρουργός Οδοντίατρος, ελεύθερος επαγγελματίας από το 1995. Στην επαγγελματική του πορεία ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση, συμμετέχοντας στη διοίκηση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Λάρισας από το 1999, υπηρετώντας ως ταμίας, γραμματέας και αντιπρόεδρος, ενώ βρίσκεται στο τιμόνι του Συλλόγου από τη θέση του προέδρου τα τελευταία 13 χρόνια. Ταυτόχρονα έχει σημαντική κοινωνική δράση, αναπτύσσοντας προγράμματα οδοντιατρικής πρόληψης για μαθητές σχολείων και ειδικές ομάδες του πληθυσμού.

Αναφερόμενος στην απόφαση του να είναι υποψήφιος με τη Συμπαράταξη Λαρισαίων, ο κ. Κουτσογιάννης σημειώνει: «Η πρόταση του Δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη για τη συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι για μένα εξαιρετικά τιμητική. Με το Δήμαρχο Λαρισαίων μας συνδέει μακροχρόνια φιλία και συναδελφική συνεργασία, ενώ είχαμε πολλές φορές την ευκαιρία στο παρελθόν να συνεργαστούμε σε πολλά πεδία που συνδέουν την αυτοδιοίκηση με τον κλάδο των οδοντιάτρων.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί για μένα οδηγό για το μέλλον και με γεμίζει ευθύνη για τα ζητήματα που απασχολούν τόσο τον κλάδο, όσο και την πόλη της Λάρισας στην οποία όλοι ζούμε και δραστηριοποιούμαστε.

Στην προσπάθεια για μια καλύτερη Λάρισα έχουμε όλοι υποχρέωση να συνεισφέρουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ