ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΣΤΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΚΑΜΝΙΩΤΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το καθιερωμένο ετήσιο αντάμωμα των απανταχού Σκαμνιωτών και φίλων στον υπαίθριο χώρο του ξενώνα Olympus Lodge.

Σε μια δροσερή ατμόσφαιρα, σε φυσικό περιβάλλον υψομέτρου 1000 μέτρων, με την υπέροχη μουσική της ορχήστρας του Μιχάλη Καραμούτη, που ερμήνευσε δημοτικό και λαϊκό πρόγραμμα σκορπίζοντας κέφι στους συμμετέχοντες.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Τούλα Μουγδή η οποία τόνισε ότι ο Σύλλογος θεωρεί μεγάλης σημασίας το αντάμωμα για τη διατήρηση της ταυτότητας του τόπου που έχει μαρτυρική ιστορία, καθώς οι Σκαμνιώτες αναγκάστηκαν να ξεριζωθούν, πρώτα από το ολοσχερές κάψιμο του χωριού το 1943 και σε δεύτερο επίπεδο από τις δύσκολες συνθήκες της ορεινής ζωής, οπότε είναι διασκορπισμένοι ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Με την ευκαιρία του ανταμώματος η διοίκηση του συλλόγου συγκέντρωσε χρήματα από τους συμμετέχοντες ώστε να μπορέσει να αγοράσει στολές για τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Ελασσόνας κ. Κατσιούρας, οι δημοτκοί σύμβουλοι και υποψήφιοι δήμαρχοι δήμου Τυρνάβου Σ. Αμάρι και Στ. Τσικριτσής, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι των δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου και πλήρθος Σκαμνιωτών που έφτασαν στο χωριό από διάφορα μέρη της χώρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ