ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΑΚΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΤΖΟΥΛΗ – ΡΟΥΜΠΙΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ»

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με την Συμπαράταξη Λαρισαίων και τον Απόστολο Καλογιάννη, κατέρχονται στις εκλογές του Οκτωβρίου, ο καθηγητής φυσικής αγωγής και προπονητής ποδοσφαίρου Γιώργος Καμάκας και η νυν πρόεδρος της 3ης Κοινότητας του Δήμου Λαρισαίων, ασφαλίστρια κα. Ειρήνη Χατζούλη – Ρουμπιέ.

Ο Γιώργος Καμάκας

O Γιώργος Καμάκας, γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1968 στα Καλύβια-Κοκκινοπηλού Ελασσόνας.
Έζησε στο Μόναχο της Γερμανίας από την ηλικία των 6 ετών, όπου είχαν μεταναστεύσει εκεί. Ολοκλήρωσε το Λύκειο στα ελληνόγλωσσα σχολεία του Μονάχου. Σπούδασε στην Ελλάδα (Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΠΘ) και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου.

Είναι παντρεμένος με την Αστερίου Θεανώ, Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Γερμανικής Φιλολογίας και έχουν 4 παιδιά. Από το 1993 μένει μόνιμα στην πόλη της Λάρισας, στην συνοικία της Ανθούπολης.

Από το 1995 έως και το 2000 εργάστηκε στα Προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων( Πρόγραμμα Αθλητισμός και Γυναίκα). Σήμερα εργάζεται ως Καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη δημόσια εκπαίδευση (7ο ΕΠΑΛ) ενώ έχει εργαστεί για δέκα χρόνια στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Μπακογιάννη.

Έπαιξε ποδόσφαιρο σε ερασιτεχνικές κατηγορίες- στο υψηλότερο επίπεδο- στην Γερμανία και στην Ελλάδα. Ως Προπονητής Ποδοσφαίρου- από το 1993 έως σήμερα- έχει προπονήσει παιδιά και αθλητές σε όλα τα επίπεδα (ερασιτεχνικά και επαγγελματικά) και σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (ΠΑΕ ΑΕΛ, Ερασιτεχνική ΑΕΛ, Μικτές Ομάδες ΕΠΣΛ και σε πολυάριθμα Σωματεία του Νομού Λάρισας).
Διετέλεσαε Πρόεδρος των Προπονητών Ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας, ενώ ιδρυτικό μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου <<ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ>> αλλά και μέλος πολιτιστικών συλλόγων.

Coach καλή επιτυχία και καλό αγώνα

Η Ειρήνη Χατζούλη

Η Ειρήνη Χατζούλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Γεννημενη το 1969 είναι παντρεμένη με τον Άγγελο Ρουμπιέ και έχουν αποκτήσει τρείς γιους. Είναι απόφοιτος λογιστικής και μάρκετιγκ. Ασφαλίστρια στο επάγγελμα διατηρεί το δικό της γραφείο στην πόλη “Ασφάλειες Ρουμπιές”.

Από το 2000 δραστηριοποιείται εθελοντικά σε συλλόγους στην συνοικία του Αγίου Γεωργίου, ξεκινώντας από τη συμμετοχή της στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων της συνοικίας, ενώ συμμετείχε στην προσπάθεια της συνοικίας και συνέβαλε για την κατασκευή του δεύτερου δημοτικού σχολείου στη γειτονιά και του 13ου Λυκείου.

Συγχρόνως όμως οραματιζόταν έναν σύλλογο πολιτιστικό που να ασχολείται με τα προβλήματα της συνοικίας και ταυτόχρονα την πολιτιστική αναβάθμιση της. Ετσι ιδρύεται ο σύλλογος – αρχικά από μια παρέα φίλων – με την επωνυμία “Άγιος Γεώργιος” που είναι και ο προστάτης της ενορίας .Ενεργό μέλος πια πρωτοστατεί στις δραστηριότητες της συνοικίες και σε κινητοποιήσεις για την αντιμετώπιση των τοπικών προβλημάτων.

Στις εκλογές του 2019 κατεβαίνει στο πλευρό του δημάρχου κ. Καλογιάννη και γίνεται πρόεδρος της 3ης κοινότητας μέχρι σήμερα.

Ανθρωπος της προσφοράς στηρίζει τον εθελοντισμό, και η αγάπης στον συνάνθρωπο την καθιστούν πλέον πρόεδρο ενός νεοσύστατου συλλόγου με την επωνυμία “Πράξη” για την προστασία των ανθρωπιστικών αξιών και με σκοπό τη στήριξη όσων έχουν πραγματική ανάγκη. Την χαρακτηρίζει η ευγένεια ,το ήθος της και η αγωνιστικότητα της. Στηρίζει τον δήμαρχο κ. Καλογιάννη γιατί το πιστεύει πως έχει σχέδιο για την εξέλιξη και την επόμενη ημέρα της Λάρισας. Αγαπά την πόλη της, τους ανθρώπους της και παλεύει πάντα για το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ