Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Θ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την Γεωργία Παπακωνσταντίνου από τους Αγίου Αναργύρους, η οποία ενώνει τις δυνάμεις με τον συνδυασμό «Νέο Κιλελέρ», καλωσόρισε ο επικεφαλής του συνδυασμού, Δήμαρχος Κιλελέρ και εν νέου υποψήφιος Θανάσης Νασιακόπουλος, στην οποία ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Η Γεωργία Παπακωνσταντίνου είναι διορισμένη με την ειδικότητα του Πολιτικού Μηχανικού Τ.Ε. τοποθετημένη στο Τμήμα Μελετών και Επίβλεψης έργων της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Είχε εκλεγεί Δημοτική σύμβουλος το 2010-2014 στο Δήμο Κιλελέρ και είχε διατελέσει Πρόεδρος της Μουσικής Σχολής Νίκαιας το 2011-2012. Αντιδήμαρχος Οικονομικών το 2012-2014 και αναπληρωματικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής Δημοσιών Έργων Θεσσαλίας το 2011-2014.

Επίσης διετέλεσε αναπληρωματικό μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Θεσσαλίας (ΦΟΔΣΑ) την ίδια περίοδο.

Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Λάρισας και της ΕΕΤΕΜ, ενεργειακή επιθεωρήτρια, αξιολογήτρια προγραμμάτων ΕΣΠΑ και υποψήφια ελεγκτής του Εθνικού Μητρώου ελεγκτών ΕΜΠΕ. Μιλάει άπταιστα Αγγλικά, μέτρια Γαλλικά και έχει 17 χρόνια εμπειρία σε μεγάλα έργα υποδομής.
Είναι μητέρα ενός άρρενος τέκνου 5 ετών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ