ΜΕ ΤΟΝ Θ. ΡΙΖΟΥΛΗ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ Ε.Α. ΧΡ. ΣΙΜΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ Δ. ΓΚΟΥΜΑΣ

Τον υποστράτηγο ε.α. Χρήστο Σιμούλη που κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αγιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θεόδωρος Ριζούλης στον συνδυασμό «Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον».

Ο κ. Σιμούλης γεννήθηκε το 1962 και κατάγεται από την Αγιά Λάρισας. Το έτος 1985 εισήχθη στη Σχολή Αστυφυλάκων της Ελληνικής Αστυνομίας. Το έτος 1992 εισήχθη στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, από όπου αποφοίτησε το έτος 1995. Το έτος 2008 αποφοίτησε από το . Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών με θέμα « Η οικονομική μετανάστευση, οι επιπτώσεις της και η Διαχείριση λαθρομετανάστευσης».

Το έτος 2017 παρακολούθησε το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών. Συμμετείχε με επιτυχία σε σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων αναφορικά με θέματα Ασφαλείας, Τροχαίας και Τάξης. Υπήρξε εκπαιδευτής στη Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής σε θέματα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας. Υπηρέτησε κατά σειρά ετών σε θέσεις ευθύνης σε νευραλγικές θέσεις σε Υπηρεσίες Ασφάλειας, Τροχαίας και Τάξης.

Το έτος 2017 τοποθετήθηκε με το βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, ενώ το έτος 2019 τοποθετήθηκε Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας. Το έτος 2021 προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του τιμήθηκε για την υπηρεσιακή του απόδοση από την Ελληνική Πολιτεία με τα παράσημα του « Ταξιάρχη του Τάγματος Τιμής» και του « Ανώτερου Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα». Του έχουν απονεμηθεί τα μετάλλια « Αστυνομικής Αξίας Α΄, Β΄& Γ ΄Τάξεως» καθώς και οι Διαμνημονεύσεις « Αξίας και Τιμής Α΄ μετά του αντιστοίχου Αστέρα, Β΄& Γ΄ Τάξεως», « Ευδόκιμης Επιτελικής Υπηρεσίας Α΄ Τάξεως» και πλήθος αμοιβών.

Είναι πατέρας ενός ανήλικου αγοριού.

Ο Δ. ΓΚΟΥΜΑΣ

Εν τω μεταξύ τον γεωπόνο Δημήτρη Γκούμα που κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Αγιάς στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, καλωσόρισε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγιάς Θεόδωρος Ριζούλης στον συνδυασμό «Αγιά, Ένας Δήμος, Ένα Μέλλον».

Ο κ. Γκούμας κατάγεται, ζει και εργάζεται στον Αετόλοφο Αγιάς. Είναι γεωπόνος και ασχολείται με την γεωργία.

Τέλος, υπήρξε πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου Αετολόφου Αγιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ