ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ Η ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ (ΕΦΗ) ΠΑΙΔΗ

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη Συμπαράταξη Λαρισαίων κατέρχεται η Ευφροσύνη (Εφη) Παιδή. Είναι δημοτική υπάλληλος σε περιφερειακό Δήμο της ΠΕ Λάρισας και απόφοιτη τμήματος Διοίκησης Οικονομίας με ειδικότητα τις Τουριστικές Επιχειρήσεις. Κατάγεται από τη Λάρισα, αλλα γεννήθηκε στην Αθήνα, όπου έζησε για μια δεκαετία.

Από μικρή ηλικία της άρεσε η ενασχόληση με τα κοινά και μετά την επιστροφή της στη Λάρισα, ξεκίνησε να ασχολείται με τον θεσμό των συνοικιακών συμβουλίων, ενώ αργότερα ασχολήθηκε και σε Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.

Διετέλεσε αναπληρωτικό μέλος στο ΔΣ της Μουσικής Σχολής Τυρνάβου, ενώ ως άτομο με ευαισθησίες έχει παρακολουθήσει σεμινάριο για παιδιά με Διαταραχή ελλειμματικής προσοχής/υπερκινητικότητας (ΔΕΠΥ), ενώ ως εθελόντρια έχει συμμετάσχει στον Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδος και σε άλλες διοργανώσεις.
Είναι επίσης μέλος στον νεοσύστατο σύλλογο ατόμων με διαβήτη τύπου 1 και 2 και φίλων αυτού (ΣΥΛΑΔΙ).

Είναι μητέρα δυο αγοριών, 19 και 24 ετών αντίστοιχα, ενώ όπως η ίδια δηλώνει «είναι μεγάλη μου τιμή να συμμετάσχω και εγώ σον συνδυασμό της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, γιατί διαθέτει σχέδιο και όραμα για την επόμενη ημέρα της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ