ΓΙΑ ΤΗ «ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!» ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΜΑΚΟΥ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ

Στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, με τη «Λάρισα που μας αξίζει!» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κατέρχεται στις δημοτικές εκλογές ο Παναγιώτης Δαλαμπύρας. Πολυσήμαντο είναι το μήνυμα της υποψηφιότητας του διακεκριμένου Λαρισαίου γιατρού, καθώς καταδεικνύει την αποφασιστικότητα του κ.Μαμάκου για τη συγκρότηση ενός εξαιρετικά δυναμικού ψηφοδελτίου, που φέρνει κοντά ανθρώπους με διαφορετικές ιδεολογικές αναφορές και πολιτικό πρόταγμα, για τη δημιουργική ανατροπή που τόσο ανάγκη έχει η Λάρισα.

«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση του προσωπικού μου φίλου Θανάση Μαμάκου να συμμετάσχω στην δημοτική ομάδα “Η Λάρισα που μας αξίζει”. Γνωρίζοντας την από εικοσαετίας ανιδιοτελή προσφορά του στα κοινά και εκτιμώντας τόσο τις γνώσεις του πάνω στις ανάγκες της πόλης μας αλλά και το όραμά του για ισόρροπη ανάπτυξη, βελτίωση της αστικής κινητικότητας και διαβίωσης των πολιτών, αποφάσισα να γίνω συνοδοιπόρος στην κοινή προσπάθεια», σημειώνει ο κ.Δαλαμπύρας, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ο Παναγιώτης Δαλαμπύρας είναι γέννημα θρέμμα Λαρισαίος. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του και της εξειδίκευσής του στην Αγγλία επέστρεψε στην πόλη και διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.

Υπηρέτησε επί 10 έτη στο ΙΚΑ και είναι ιατρός του ειδικού σώματος ΚΕ.Π.Α. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας αλλά και Διδακτορικού Διπλώματος από το τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Έχει σημαντική συνδικαλιστική δράση. Υπήρξε πρόεδρος των ιατρών του ΙΚΑ, έχει διατελέσει μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού

Συλλόγου Λάρισας αλλά και του διοικητικού συμβουλίου του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας.

Είναι γιος των παλαιών εκπαιδευτικών Στέφανου Δαλαμπύρα (θεολόγου) και Αικατερίνης Λιούλια (δασκάλας). Είναι παντρεμένος με τη φαρμακοποιό Αγγελική Παναγιωτακοπούλου και πατέρας δύο παιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ