Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΤΟ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ ΑΛΚΑΖΑΡ ΠΟΛΟΣ ΕΛΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ

«Ο αθλητισμός είναι ζωή και η άθληση είναι η καλύτερη απάντηση στους κινδύνους για την υγεία, που προκαλούν οι πάσης φύσεως εξαρτήσεις, αλλά και οι αγχωτικοί ρυθμοί του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό με μεγαλύτερα και μικρότερα έργα, όπως η ανακαίνιση του σταδίου Αλκαζάρ».

Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, με αφορμή την επίσκεψη του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λευτέρη Αυγενάκη στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Λάρισας (Αλκαζάρ).

Φαινόμενα χουλιγκανισμού

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που συνόδευσε τον υπουργό, επισήμανε ότι «η γόνιμη συνεργασία πολιτείας και αυτοδιοίκησης, όπως σηματοδοτήθηκε από την συνέργια του Λευτέρη Αυγενάκη -όταν ήταν υφυπουργός Αθλητισμού- και του περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, κατά τη θητεία του προέδρου του ΕΑΚ Γιάννη Κουρδή, κληροδότησαν στην πόλη μας ένα ανακαινισμένο αθλητικό κέντρο, πόλο έλξης για τους νέους μας αλλά και κάθε Λαρισαίο που θέλει να αθληθεί, το οποίο πλέον θα μπορεί να φιλοξενήσει ανεγνωρισμένου κύρους διοργανώσεις αγώνων στίβου.

Με αυτή, όμως, την αφορμή, και με νωπά τα θλιβερά γεγονότα βίας στα γήπεδα, θα ήθελα να τονίσω, ότι οφείλουμε να προστατεύσουμε τον αθλητισμό από τα φαινόμενα του χουλιγκανισμού και της οπαδικής βίας. Να σεβαστούμε και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες της πολιτείας, ώστε να εξοβελιστεί κάθε είδους βία από τα γήπεδα και τους χώρους άθλησης και να επικρατήσουν τα θετικά στοιχεία που μπορούν να προσφέρουν ο αθλητισμός και τα ιδεώδη του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ