ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΜΑΜΑΚΟ, ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ «ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!», Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΕΛΛΑΣ

Στο δυναμικό της «Λάρισας που μας αξίζει!» εντάσσεται ο Αχιλλέας Κέλλας, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. O Λαρισαίος πολιτικός μηχανικός διαθέτει αξιόλογη επαγγελματική και πολιτική εμπειρία, καθώς και εμπειρία συμμετοχής στα κοινά, τόσο από τη συμμετοχή του στα όργανα διοίκησης του ΤΕΕ Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας, όσο και μέσα από τη συμμετοχή του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ. Είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών και διεκδικεί με αξιώσεις την ψήφο των Λαρισαίων συμπολιτών του.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, ο Αχιλλέας Κέλλας δηλώνει:

«Η Λάρισα είναι το “σπίτι” μας, ο τόπος που μεγαλώσαμε, κινούμαστε, δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά και είναι μέρος της ταυτότητάς μας. Θεωρώ ότι ήρθε, πλέον, η ώρα για άμεση αλλαγή πορείας στα δημοτικά μας πράγματα. Για μια πολιτική – αυτοδιοικητική αλλαγή, που θα βγάλει την πόλη από την αδράνεια και την εσωστρέφεια.

Γι’ αυτό πρέπει να ενεργοποιηθούμε όλοι όσοι μοιραζόμαστε ανάλογους προβληματισμούς και ιδιαίτερα οι νεότεροι σε ηλικία. Γιατί η κινητήριος δύναμη κάθε αλλαγής, είναι τα νεανικά οράματα και το πάθος για δουλειά.

Για τους λόγους αυτούς, ανταποκρίθηκα στην τιμητική πρόσκληση του Θανάση Μαμάκου, ενός νέου ανθρώπου με τον οποίο μοιραζόμαστε κοινές αξίες και συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της νίκης, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Ο Θανάσης Μαμάκος και οι εξαιρετικοί συνυποψήφιοι του συνδυασμού μας, αποτελούν τη φρέσκια πνοή που χρειάζεται η πόλη και οι κοινότητές της, για να γίνουν λειτουργικές, ανθρώπινες και πιο εξωστρεφείς. Γιατί μόνο έτσι τα όνειρά μας θα συναντηθούν με την πραγματικότητα. Για να μετατρέψουμε το σπίτι μας, τη Λάρισα, σε τόπο που αξίζει να ζεις».

Ποιος είναι ο Αχιλλέας Κέλλας

Ο Αχιλλέας Κέλλας μεγάλωσε στη Λάρισα, όπου και εργάζεται. Αποφοίτησε από τα Εκπαιδευτήρια Μ.Ν. Ράπτου και συνέχισε τις σπουδές του στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, από όπου έλαβε το δίπλωμα του Πολιτικού Μηχανικού.

Από το 2012 έως σήμερα δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως πολιτικός μηχανικός-ελεύθερος επαγγελματίας στην πόλη της Λάρισας, ενώ από το 2012 έως το 2021 εργαζόταν στην κατασκευαστική εταιρεία ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.
Παράλληλα, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Λάρισα στον χώρο της εστίασης, καθώς και στον τομέα των υπηρεσιών δημιουργικής απασχόλησης παιδιών προσχολικής, σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π.)

Έχει διατελέσει Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού στη ΔΑΠ – Πάτρας, Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Πολιτικών Μηχανικών Πάτρας, Μέλος της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών, Αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ – ΤΚΔΘ και Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ – ΤΚΔΘ.
Είναι εκλεγμένο μέλος της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ – ΤΚΔΘ και στο τελευταίο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τον Μάιο του 2022 εκλέχτηκε στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος στην 7η θέση πανελλαδικά.

Ομιλεί αγγλικά και γερμανικά.

Είναι γιος του ιατρού και βουλευτή της Ν.Δ. Χρήστου Κέλλα και της ψυχολόγου Φωφώς Καραγιάννη – Κέλλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ