ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ: Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Την ανάγκη να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες ανάδειξης νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος, αλλά και όλοι όσοι πιστεύουν στην αναγκαιότητα μίας προοδευτικής διακυβέρνησης τόνισε χθες από τη Λάρισα η υποψήφια πρόεδρος και βουλευτής του κόμματος Εφη Αχτσιόγλου παρουσιάζοντας την υποψηφιότητά της και καλώντας τους προοδευτικούς πολίτες να είναι παρόντες σε αυτή τη διαδικασία που θα οδηγήσει στην ανασύνταξη και στην ισχυροποίηση του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας εκλογής προοδευτικής κυβέρνησης στην Ελλάδα.

Η κ. Αχτσιόγλου στάθηκε ιδιαίτερα στις δύσκολες ημέρες που περνά η Ελλάδα που καίγεται από άκρη σε άκρη υποστηρίζοντας ότι υπεύθυνη για αυτή την καταστροφή είναι η κυβέρνηση που δεν φρόντισε να ενισχύσει την πρόληψη ενώ αντίθετα πολεμά όλες ανεξαιρέτως τις δημόσιες δομές.

Η υποψήφια πρόεδρος χαρακτήρισε απαράδεκτο να μην έχει αναλάβει ο πρωθυπουργός και οι συναρμόδιοι υπουργοί την παραμικρή ευθύνη για τους νεκρούς, τις καμένες περιουσίες και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος.

Ο Γ. ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ

Παρών στη χθεσινή εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Λάρισας Β. Κόκκαλης, και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης αλλά και η πρώην βουλευτής Τρικάλων Παναγιώτα Δριτσέλη, ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δ. Κουρέτας οι υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος στις εκλογές του Μαΐου και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. από όλο το νομό.

Σε δήλωσή του ο κ. Ραγκούσης αφού τόνισε ότι ήταν αναγκαίο να γίνουν σε αυτή δύσκολη και λόγω καλοκαιριού περίοδο οι εσωκομματικές εκλογές αφού πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. να αποκτήσει ισχυρή ηγεσία, ώστε να ανταποκριθεί με νέα ώθηση στις απαιτήσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αναφέρθηκε και στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, τονίζοντας ότι από τις 17 Σεπτεμβρίου που τελειώνουν εσωκομματικές εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. θα ριχτεί στη μάχη των εκλογών για να στηρίξει προοδευτικούς υποψήφιους να πετύχουν την εκλογή τους ή την επανεκλογή τους όπως στην περίπτωση του δημάρχου Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ