ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Για δεύτερη μέρα συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή 25 Αυγούστου 2023, η γιορτή κρασιού στον Αμπελώνα με ένα πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα έχει ως εξής:

• 19:00΄: Εικαστικές δημιουργίες και ζωγραφική με θέμα το σταφύλι με την εικαστικό κ. Ζωή Καραμαλίγκα

• 20:00΄: Παράσταση Καραγκιόζη από τον Θίασο Νίκου Γκουντούρα

• 22:30΄: Ζωντανή μουσική με τους Νίκο Νταλάκα, Νίκο Σκούφα, Σίσσυ Πολυδώρου.
Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΗΜΕΡΑ

Εν τω μεταξύ χθες πρώτη ημέρα της γιορτής είχαμε τους χαιρετισμούς του αντιπεριφερειάρχη Απ. Μπίλλη που μετέφερε χαιρετισμό του περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού, τονίζοντας ότι πάντα η περιφέρεια Θεσσαλίας στηρίζει εκδηλώσεις όπως είναι η γιορτή κρασιού αλλά και τον αγροτικό κόσμο σε όλη την περιφέρεια, της βουλευτή Ευ. Λιακούλη που έστειλε το δικό της μήνυμα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου τονίζοντας ότι όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να βάλουν στην άκρη τις κομματικές τους ταυτότητες και να αγωνιστούν με γνώμονα το συμφέρον και η πρόοδος του τόπου τους και του δημάρχου Γ. Κόκουρα ο οποίος προχώρησε σε έναν απολογισμό του έργου της δημοτικής αρχής αναφερόμνεος στις παρεμβάσεις που γίνονται με ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας, με την κατασκευή του νέου πολιτιστικού κέντρου του Αμπελώνα, με την αναβάθμιση του ΚΕΠ με την κατασκευή του βρεφονηπιακού σταθμού, με την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του τμήματος του δικτύου ύδρευσης που είχε σωλήνες αμιάντου και με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων στο αθλητικό κέντρο, υποστήριξε ότι ο δήμος έχει βελτιώσει τα οικονομικά του και πλέον δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ, ενώ αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό νέων έργων που αφορούν την ασφαλτόστρωση των δρόμων στις εισόδους του Αμπελώνα, τις παρεμβάσεις στον κεντρικό αύλακα, αλλά και στις παρεμβάσεις με αλλαγή πεζοδρομίων και υπογείωση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στην οδό Λαρίσης.

Μετά τους χαιρετισμούς στο χώρο των συναυλιών που φέτος γίνονται με δωρεάν είσοδο, εμφανίστηκαν χορευτικά συγκροτήματα, ενώ στους επισκέπτες της γιορτής δόθηκε δωρεάν κρασί και μοιράστηκαν περίπου 5.000 σουβλάκια.

Το κέφι απογείωσαν οι SAMOLA DAY που κυριολεκτικά ξεσήκωσαν τους επισκέπτες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ