ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΕΚΑΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και τον Απόστολο Καλογιάννη κατέρχεται ο πολιτικός μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας Απόστολος Πέκας.

Γεννήθηκε το 1990 και μεγάλωσε στη Λάρισα, με καταγωγή από την Αβδέλλα Γρεβενών. Εχει διατελέσει ειδικός συνεργάτης του δημάρχου την περίοδο 2019 – 2022, ενώ στις τελευταίες εθνικές εκλογές ήταν υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Μακρίδου και πατέρας ενός αγοριού δυο ετών.

Σε σχετική δήλωσή του ο κ. Πέκας τονίζει τα εξής:

«Συμπορεύομαι με την Συμπαράταξη Λαρισαίων και τον Απόστολο Καλογιάννη γιατί επιθυμώ να συνεχίσει η πόλη να έχει αναπτυξιακή προοπτική και προοδευτική κατεύθυνση. Να φτιάξουμε μαζί μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη η οποία θα εξελίσσεται καθημερινά, με στόχο να ανταποκρίνεται στις προκλήσεις της εποχής. Μια πόλη υγιής, βιώσιμη και ανθεκτική, όπου οι νέοι και οι νέες μπορούν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους σε αυτή, έχοντας παράλληλα ενεργή συμμετοχή στα κοινά της πόλης και στη λήψη αποφάσεων.

Η Λάρισα, στα χρόνια της Συμπαράταξης και της δημοτικής αρχής Καλογιάννη, έχει εξελιχθεί σε μια πόλη την οποία επιλέγεις να ζήσεις και όχι μια πόλη που ζεις σ’ αυτή επειδή ή έτυχες να γεννηθείς εδώ και αυτό πρέπει να το διαφυλάξουμε και να το εξελίξουμε.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ