ΣΤΗΝ «ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ» ΜΕ ΤΟΝ Θ. ΜΑΜΑΚΟ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ, ΓΙΑ ΤΗ «ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!»

Ένας άνθρωπος της πρώτης γραμμής, με μεγάλη προσφορά στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, ο Γιάννης Γούλας, διασώστης ΕΚΑΒ, εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο της «Λάρισας που μας αξίζει!», ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του Θανάση Μαμάκου. Είναι πρόεδρος των εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ.

«Με μακρόχρονη εμπειρία και σκληρή δουλειά πάνω στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας, η προσφορά στον συνάνθρωπό μου και η γρήγορη και άμεση βοήθεια προς αυτόν ήταν πάντα το πρωταρχικό μέλημά μου. Η σκληρή μάχη που δόθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, καθώς και τα τραγικά γεγονότα στη Λάρισα με έχουν οπλίσει με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αποφασιστικότητα», σημειώνει, με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Ο Γιάννης Γούλας κατάγεται από την Παναγίτσα Τρικάλων, αλλά ζει στη Λάρισα. Εργάζεται στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) από το 2002. Ανήκει στην εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής και κάτοχος του διπλώματος ILS, BLS, PHTLS της βασικής υποστήριξης ζωής (KAPΠA) από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης.

Με πλούσια συνδικαλιστική δράση, εκπροσωπώντας τους συναδέλφους του στο πρωτοβάθμιο αλλά και το δευτεροβάθμιο όργανο διοίκησης, εκλέγεται από το 2006 στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας και Πρόεδρος από το 2011 έως και σήμερα.

Έχει διατελέσει σύνεδρος, μέλος, α’ αντιπρόεδρος και σήμερα είναι γενικός γραμματέας ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού ΕΚΑΒ (ΠΟΠ ΕΚΑΒ). Είναι επίσης γενικός γραμματέας ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα Ν.Λάρισας και μέλος του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο γιους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ