Β. ΣΙΟΝΤΑΣ: ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΠΟΡΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ…

Δείτε τί αναφέρει στην ανακοίνωση που έχει αιχμές κατά κομματικών εγκάθετων

Πριν ένα χρόνο περίπου ξεκίνησε η προσπάθεια με την ομάδα μου για την προσφορά στον δήμο Τεμπών. Αυτή η προσπάθεια ήταν υπεύθυνη και επισκεφθήκαμε όλα τα μέρη του δήμου για να γνωρίσουμε καλύτερα τα προβλήματα και να δούμε με όλους τους αρμόδιους επιστήμονες και υπηρεσίες τι μπορεί να γίνει για όλα αυτά.

Ετσι μετά από 7 μήνες προσπάθεια συντάξαμε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας, το οποίο το παρουσιάσαμε στα Τέμπη στις 20 Απριλίου και δεχθήκαμε και μερικές επιπλέον προτάσεις πάνω σε αυτό. Ηθελα να δεσμευτώ προεκλογικά με ένα γραπτό κείμενο για να υπάρχει δυνατότητα ελέγχου και σύγκρισης των προεκλογικών υποσχέσεων και των πεπραγμένων της άσκησης της εξουσίας.

Αυτό πιστεύω ότι είναι ο σωστός δρόμος της προσφοράς. Ήθελα ζητούμενο να είναι η παραγωγή έργου και προοπτικής για τον τόπο μας και τίποτε άλλο.

Δυστυχώς όμως κομματικοί εγκάθετοι κατέστρεφαν αυτή την προσπάθεια και δεν είχε την εξέλιξη που θα έπρεπε. Χρησιμοποίησαν ανήθικους τρόπους προσωπικής μου σπίλωσης και όλης της προσπάθειας αυτής.

Κοιτάζοντας στο μέλλον στοχεύοντας στο καλό του δήμου μας, ξεπερνώ τον άδικο πόλεμο που δέχθηκα και προτείνω στους συνδυασμούς που ενδιαφέρονται για την άσκηση διοίκησης του Δήμου μας να τοποθετηθούν πάνω στο πρόγραμμα μου που παρουσίασα στις 20 Απριλίου 2023 δημόσια και να δούμε αν υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας για το καλό του δήμου μας.

Δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιείται η εκλογή σε θέση ευθύνης για να καταφέρουμε μια μετάθεση, δεν είναι δυνατόν να υπόσχονται ανεδαφικά πράγματα γιατί αυτό είναι κλοπή ψήφου, θα πρέπει οι δημότες να σκέφτονται πρώτα το καλό του δήμου και μετά το προσωπικό τους συμφέρον. Δεν είναι δυνατόν η επιλογή στις δημοτικές εκλογές να είναι αποτέλεσμα εγωισμού και εκδίκησης.

Επιπλέον από τον εν ενεργεία δήμαρχο κ. Μανώλη ζητώ την έγγραφη απάντηση των αιτήσεων μου προς αυτόν με αριθμούς πρωτοκόλλου αιτήσεων 5128/ 3 Ιουλίου 2023, 6286/11 Αυγούστου 2023 και 6671/ 29 Αυγούστου 2023 που δεν έχουν απαντηθεί ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα σε σχέση με τυχόν συνεργασία.

Εμπρός λοιπόν Ενωμένοι να δημιουργήσουμε Ελπίδα στον δήμο μας. Περιμένω την δημόσια τοποθέτηση για την πρόταση συνεργασίας πάνω στο πρόγραμμα της κίνησης μας και της υλοποίησης του, για να είναι πιο ξεκάθαρες οι αποφάσεις όλων μας και να υπάρχει η δυνατότητα της κρίσης των ενεργειών μας από τους δημότες του δήμου Τεμπών και να τελειώσει η πολιτική των κλεισμένων θυρών και των άνομων διαπραγματεύσεων που τροφοδοτούν ανεύθυνες συζητήσεις στις πλατείες του κάθε χωριού. Ολα για τον δημότη μπροστά και φανερά στον δημότη!!!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ