ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ «ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ» Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΚΕΛΑΡΗΣ

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη Λαρισαίων» και τον Απόστολο Καλογιάννη κατέρχεται ο επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης Αλέξανδρος Σακελάρης. Ο Αλέξανδρος Σακελάρης γεννήθηκε το 1976 στη Λάρισα και μεγάλωσε στη συνοικία Ταμπάκικα.

Δραστηριοποιείτε στον χώρο της εστίασης με καταστήματα στην πλατεία Ταχυδρομείου, στο κέντρο της Λάρισας αλλά και στην δημοτική πινακοθήκη όπως επίσης και στο χονδρικό εμπόριο τροφίμων και αναψυκτικών ποτών

Για τον Αλέξανδρο Σακελάρη ο χώρος της εστίασης δεν αποτελεί μόνο μια εμπειρία ψυχαγωγίας αλλά ένα μέσο για τη διατήρηση και προώθηση των ιστορικών, πολιτιστικών και ποιοτικών διαστάσεων ενός τόπου.

Πρεσβευτή αυτής της φιλοσοφίας αποτελεί η διοργάνωση «Bar Engage» την οποία εμπνεύστηκε και υλοποίησε με την πολύτιμη βοήθεια αρκετών νέων ανθρώπων την πόλης και φυσικά τους συνεργάτες του.

Ένα φεστιβάλ που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για 4 συνεχόμενες χρονιές, με Έλληνες και Ξένους συμμετέχοντες, αναδεικνύοντας διεθνώς την τοπική παράδοση, τα αγροδιατροφικά προϊόντα, τη γαστρονομία, τον πολιτισμό, την εστίαση, τη διασκέδαση και την ιστορία της Λάρισας ως ένα ενιαίο τουριστικό προϊόν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που το Φεστιβάλ «Bar Engage» απέσπασε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Innovation – Καινοτόμο concept» στα εθνικά βραβεία τουρισμού «Tourism Awards 2020.»

Η αφύπνιση για την ανάδειξη της τοπικής ταυτότητας είναι η παρακαταθήκη που θεωρεί ότι άφησε ως πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής και Εστίασης Ν. Λάρισας ( ΣΙΚΑΕΛ ) , για δυο θητείες από το 2015 – 2017 και 2019 – 2021 μαζί με τις γενναίες μάχες και τη συλλογική προσπάθεια μελών και διοίκησης για την ουσιαστική στήριξη του κλάδου της Εστίασης σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες όπως κατά τη διάρκεια της πανδημίας, συμμετέχοντας ενεργά ως ιδρυτικό μέλος και σε συνεργασία με άλλα σωματεία εστίασης της χώρας στην δημιουργία του ανεξάρτητου φορέα “Estiasi Greece”

Όπως σημειώνει σε δήλωση του ο Αλέξανδρος Σακελάρης: «Σε μια εποχή που οι συνεργασίες αποτελούν βασικό μοχλό ανάπτυξης ενός τόπου και με στόχο να συμβάλω με τις γνώσεις και το δίκτυο που διαθέτω στην συνέχιση και περαιτέρω ανάπτυξη των ουσιαστικών αλλαγών που συμβαίνουν στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια, αποδέχομαι την τιμητική προς το πρόσωπο μου πρόσκληση του Δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη να θέσω στην κρίση των συνδημοτών μου την υποψηφιότητα ως δημοτικού συμβούλου με την ευχάριστα πολυσυλλεκτική «Συμπαράταξη Λαρισαίων» μια πρόσκληση που αποτελεί για εμένα ένα ακόμη βήμα μιας φυσικής διαδρομής με κοινό παρονομαστή την προσφορά στα κοινά στην πόλη που μεγάλωσα και στους ανθρώπους της.

Όραμα μου και επιθυμία μου η ενίσχυση της εξωστρέφειας της πόλης με την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων χρηματοοικονομικών εργαλείων που διατίθενται με στόχο την καλλιέργεια τουριστικής συνείδησης και την προσέλκυση επισκεπτών όλο τον χρόνο. Η Λάρισα μπορεί να αναδείξει το τουριστικό προϊόν που διαθέτει και να αφήσει ένα ισχυρό αποτύπωμα στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.
Στο πλευρό λοιπόν της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» και του Απ. Καλογιάννη πιστεύοντας πως η αλλαγή δεν είναι μόνο αναγκαία αλλά και εφικτή.”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ