ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΛΙΟΥ: Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΦΕΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

«Κλιμάκιο του συνδυασμού μας με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Δημήτρη Κουρέτα βρέθηκε χθες στα Φάρσαλα, συμμετέχοντας στην 16η Γιορτή Χαλβά που διοργάνωσε ο δήμος Φαρσάλων. Δυστυχώς για μια ακόμη χρονιά, κανείς από τους επισκέπτες δεν κατάφερε να γλυκαθεί, καθώς χρειάστηκε να διασχίσει τον πιο επικίνδυνο και ακατάλληλο δρόμο για να φτάσει στα Φάρσαλα».

Τα παραπάνω δήλωσε η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κα Μαρία Γαλλιού από τα Φάρσαλα, όπου βρέθηκε συμμετέχοντας στην 16η Γιορτή Χαλβά.

«Ένα παραδοσιακό ιδιαίτερο προϊόν, όπως ο χαλβάς των Φαρσάλων, συνδεδεμένο με την ιστορία του θα έπρεπε εδώ και χρόνια να είναι ιδιότυπο παραδοσιακό προϊόν σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, όπως υποστηρίζει δημόσια ο κ. Κουρέτας. Αντ’ αυτού δεν έχει γίνει το παραμικρό, όπως άλλωστε και με τόσα άλλα τοπικά προϊόντα τους ευλογημένου Θεσσαλικού κάπου και οι ευθύνες γι’ αυτό έχουν ονοματεπώνυμο.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι της περιφερειακής αρχής Αγοραστού που δεν σχεδίασαν την ανάδειξη των τοπικών προϊόντων και την προώθησή τους, οι ίδιοι άνθρωποι που δεν έκαναν το παραμικρό για να βελτιώσουν το κεντρικό οδικό δίκτυο της επαρχίας Φαρσάλων, οι ίδιοι άνθρωποι που ζητάνε εκ νέου να ψηφιστούν για μια ακόμη φορά!

Η περιφερειακή αρχή της καθυστέρησης φέρει τεράστια ευθύνη για την εγκατάλειψη της επαρχίας Φαρσάλων. Είμαστε εδώ να μιλήσουμε για το αύριο και να εγγυηθούμε την πρόοδο της επαρχίας που συνειδητά έμεινε στο σκοτάδι», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ