ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 5

Ας γνωρίσουμε αναλυτικά το προφίλ δεκαπέντε ακόμη υποψηφίων από τους 121 υποψηφίους της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Τυρνάβου που ανακοινώθηκαν με την κατάθεση των συνδυασμών. Να τονίσουμε ότι θα ακολουθήσουν ανάλογες αναλυτικές δημοσίευσης όλων των συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτια.

Μπάρδα Κωνσταντίνα

Πτυχιούχος PMU Artist . Ιδιωτική Υπάλληλος.

Παλητζήκας Χρήστος

Απόφοιτος Τεχνικού Λυκείου με ειδικότητα Μηχανικός Αυτοκινήτων. Ιδιωτικός υπάλληλος – αγρότης, ταμίας του συλλόγου απανταχού Κρυοβρυσιωτών, μέλος του Σωματείου Εμποροϋπάλληλων.

Τάχας Βασίλης

Απόφοιτος Πανεπιστήμιου Πατρών -Μαθηματικός. Ιδιωτικός Υπάλληλος. Πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου. Πρώην Αντιπρόεδρος Φιλαθλητικού Συλλόγου Αμπελώνα Τμήματος Βόλεϊ.

Βουλγαρούλης Θωμάς Μάκης

Συνταξιούχος ΙΚΑ, μέλος Πολιτιστικού Συλλόγου Τύρναβου, μέλος Συλλόγου Συνταξιούχων ΙΚΑ Τύρναβου, πρώην μέλος Μουσικού Συλλόγου Τύρναβου, πρώην Μέλος ΑΕΤ Τύρναβου.

Δέλλης Στάθης

Αγρότης, πρώην αντιπρόεδρος αγροτικού συνεταιρισμού Αμπελώνα, μέλος του κτηνοτροφικού συλλόγου Τύρναβου

Σταύρου Γλυκερία

Νοσηλεύτρια. Απόφοιτος Νοσηλευτικής στο ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ.
Μεταπτυχιακο στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde στην ΠΡΟΣΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΉ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ.

Πρακτική εξάσκηση σε ατομικές συνεδρίες και ομάδες αυτογνωσίας στο κέντρο ολιστικής και εναλλακτικής ιατρικής HOLISTIC EQUILIBRIUM στη Λάρισα.
Ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της ΚΟΙΝΣΕΠ: “ΕΝ ΑΡΜΟΝΙΑ”

Δούλη- Ζορμπά Ευαγγελία (Λίτσα)

Απόφοιτη Πληροφορικής. Αγρότισσα.

Μπάσμπα Διαμάντω

Απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών. Μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας. Αυτοαπασχολούμενη. Πρώην αρχηγός αθλήτρια της ομάδας βόλεϊ του Φιλαθλητικού Συλλόγου Αμπελώνα, πρώην Πρόεδρος της Δ.Κ. Αμπελώνα. Πρόεδρος του Σκακιστικού Συλλόγου Αμπελώνα. Εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος Τυρνάβου.

Μήνου Ευαγγελία

Φοιτήτρια στο Δ.Ι.Ε.Κ. Τεχνικος μαγειρικής τέχνης – αρχιμάγειρας (σεφ).
Πρώην μέλος της συντονιστικής επιτροπής μαθητών Λάρισας.
Καλλιτέχνης της hip hop σκηνής με το όνομα ManiFexx.

Σαΐνη Ελένη

Απόφοιτη της Παντείου Σχολής. Ελεύθερος επαγγελματίας, εκτελωνίστρια τελωνίων Αθήνας Πειραιά και Λάρισας. Μέλος του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου. Εκλεγμένη στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Θεσσαλίας και αντιπρόσωπος στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Ζορμπάς Χρήστος

Αγρότης.

Βαρδιοπούλου Εύη

Φιλόλογος. Καθηγήτρια στην ιδιωτική εκπαίδευση. Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου

Χατζηκρανιώτης Αλέξανδρος

Πρώην υπάλληλος της ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας – Τυρνάβου – Αγιάς. Διατέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος από το 1991 ως το 1994, από το 1999 ως το 2002, από το 2003 ως το 2006, από το 2014 ως το 2019 και υπηρέτησε ως Αντιδήμαρχος από το 2007 ως το 2008 και από το 2014 ως το 2016.

Γιώτας- Τσέλνικας Κώστας

Εκπαιδευτικός. Πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος Τυρνάβου, πρώην Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου, πρώην Πρόεδρος Διαδημοτικών Σφαγείων Τυρνάβου / Αμπελώνα.

Χατζής Κώστας

Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου Αργυροπουλίου – Λυγαριάς. Μέλος του Δ.Σ τής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας και Πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αργυροπουλίου – Λυγαριάς. Πρώην μέλος Δ.Σ. της “Δόξας Αργυροπουλίου”.

Ο Στ. Τσικριτσής

Αναφερόμενος στους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τυρνάβου επισήμανε πως στο ψηφοδέλτιο συμμετέχουν άνδρες και γυναίκες που προέρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, αλλά που παλεύουν χρόνια μέσα από τις γραμμές του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος, του κινήματος των αγροτών, του κινήματος των αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών, του γυναικείου κινήματος, του κινήματος της νεολαίας.

Πρόκειται για άτομα γνωστά τόσο για την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα και διακρίνονται από ήθος και αξιοπρέπεια.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ