ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ

Απίστευτες είναι οι καταστάσεις που βιώνει σημαντικό κομμάτι της χώρας από την κακοκαιρία «Daniel». Εκτός από τον Βόλο και το Πήλιο, σημαντικά προβλήματα εντοπίστηκαν και σε άλλες περιοχές όπως η Χάλκη Λάρισας, όπως καταγγέλλει στο Mega, κάτοικος της περιοχής, η κ. Νικολέτα.

«Είναι μια δύσκολη ημέρα για τη Λάρισα. Η Χάλκη, ένα χωριό 12-15 χλμ. έξω από την πόλη. Είναι εγκλωβισμένο από τα νερά, όλοι οι κάτοικοι είναι εγκλωβισμένοι εντός των σπιτιών τους, δεν υπάρχει η δυνατότητα να βγουν καν».

Όπως καταγγέλλει, περίπου στις 03.30 η υπήρξε μία ειδοποίηση για σχέδιο εκκένωσης δηλαδή: «οι κάτοικοι ενημερωθήκαμε ότι θα πρέπει να προετοιμαστούμε για πιθανό ενδεχόμενο εκκένωσης μέσα ένα τέταρτο, χωρίς όμως, όπως διαπιστώσαμε στη συνέχεια, να υπάρχει και σχέδιο εκκένωσης, παρά μόνο προειδοποίηση».

Και όπως τονίζει: «Με πολύ νερό στους δρόμους. Δεν ήρθε το μήνυμα. Έχω φύγει από τη Χάλκη. Περάσαμε μέσα από μία πολύ δύσκολη κατάσταση, με ρίσκο προσωπικό της ζωής και της οικογένειάς μας. Το ένα αυτοκίνητο δεν κατάφερε να περάσει στον χείμαρρο».

Και κατέληξε: «Οι περισσότεροι άνθρωποι, το 90%, είναι εγκλωβισμένοι στο χωριό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ