ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΛΟΓΩ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ

Πολύ δύσκολη ήταν η νύχτα χθες το βράδυ από την κακοκαιρία Daniel,  σε χωριά των Φαρσάλων καθώς έσπασε ο Ενιπέας ποταμός και δημιουργήθηκαν πλημμυρικά φαινόμενα κατά μήκος των παραποτάμιων χωριών από τη Βαμβακού έως και το Σταύρο.

Στην Υπέρεια οι κάτοικοι είναι μαζεμένοι στον Ιερό Ναό του χωριού που βρίσκεται σε υψηλό σημείο.

Ζημιές έχουν πολλά σπίτια σε πολλά χωριά του Δήμου Φαρσάλων. Τα χιλιοστά της βροχής που έπεσαν μέχρι τώρα είναι περισσότερα από 350. Αξίζει να αναφερθεί ότι η Αστυνομία διέταξε την ολική απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Φαρσάλων.

Δείτε βίντεο

Σοβαρές ζημιές έχει υποστεί η γέφυρα της Αμπελιάς που περνάει ο Ενιπέας ποταμός και πάνω από αυτή διέρχεται η Ε.Ο. Φαρσάλων – Βόλου.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Καταστράφηκε η γέφυρα στο Κακλιτζόρεμα

Η τεράστια ορμή του νερού χθες το βράδυ ισοπέδωσε την γέφυρα στο Κακλιτζόρεμα που οδηγεί στο Δίλοφο Φαρσάλων. Η ίδια γέφυρα είχε καταστραφεί και πριν 3 χρόνια με τον Ιανό.

Κλειστά σήμερα τα καταστήματα στα Φάρσαλα

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων ανακοινώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας που επικρατεί στην επαρχία Φαρσάλων και λαμβάνοντας υπόψητις συστάσεις του Δήμου και της Περιφέρειας, συστήνουμε στα μέλη μας τη μη λειτουργία των επιχειρήσεων για αύριο Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου , καθώς προέχει η ασφάλεια όλων μας.

ifarsala.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ