Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος βρέθηκε στις πληγείσες περιοχές του δήμου Λαρισαίων

Στους οικισμούς του Δήμου Λαρισαίων, Κουτσόχερο, Κάστρο και τις γύρω περιοχές βρέθηκε από νωρίς το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, μαζί με μέλη της «Λάρισας που μας αξίζει!» και εθελοντές.

Λίγο πιο πριν, ο κ.Μαμάκος βρέθηκε για άλλη μια φορά στην οδό Βόλου, στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, όπου έχουν συγκεντρωθεί τεράστιοι όγκοι νερού και έχουν πλημμυρίσει επιχειρήσεις και κατοικίες. Να σημειωθεί ότι ο υποψήφιος δήμαρχος, μαζί με εθελοντές και μέλη του συνδυασμού, παρέμειναν στην οδό Βόλου όλη την περασμένη νύχτα.

«Η καταστροφή στον οικισμό Κάστρο είναι ολοκληρωτική. Έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καλλιέργειες, συμπολίτες μας εγκλωβίστηκαν σε διάφορα σημεία του χωριού και χρειάστηκε να οργανωθεί επιχείρηση απεγκλωβισμού τους.

Βρεθήκαμε από την πρώτη στιγμή, εθελοντές και μέλη της παράταξής μας, στις πληγείσες περιοχές, για να συνδράμουμε όπου και με όποιον τρόπο χρειάζεται. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Απαιτείται εγρήγορση, ετοιμότητα και κυρίως, υπομονή. Καλώ τους συμπολίτες μας να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

Αυτό που προέχει για όλους μας είναι πάνω απ’ όλα η προστασία της ανθρώπινης ζωής και των περιουσιών των συμπολιτών μας. Είναι εξαιρετικά δύσκολες στιγμές και οφείλουμε όλοι μας να τηρήσουμε υπεύθυνη στάση και να προστρέξουμε στους πολίτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη», σημείωσε σε δηλώσεις του από το Κάστρο ο κ.Μαμάκος.


Στο Κλειστό

Μέλη και εθελοντές της «Λάρισα που μας αξίζει!» έδωσαν το «παρών» από την πρώτη στιγμή στην Υπηρεσία Πρασίνου, προκειμένου να συνδράμουν στις προσπάθειες για τη «θωράκιση» της τάφρου στη συνοικία του Αγίου Γεωργίου, αλλά και όπου απαιτείται για την ανακούφιση των συμπολιτών μας. Στην Υπηρεσία Πρασίνου βρέθηκε και ο κ.Μαμάκος, ο οποίος συζήτησε με τον κ.Καλογιάννη για τις εργασίες και τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην πόλη της Λάρισας και τους οικισμούς του Δήμου Λαρισαίων.

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, μαζί με μέλη της «Λάρισας που μας αξίζει!» μετέβησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, όπου και μοίρασαν είδη τροφίμων στους κατοίκους από χωριά γειτονικών δήμων που έχουν μεταφερθεί εκεί, εξαιτίας των τεράστιων καταστροφών που έχουν υποστεί τα σπίτια τους, στις πλημμυρισμένες περιοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ