ΣΤΟ ΔΑΜΑΣΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΘΕΣ Ο ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ

Δείτε την ανακοίνωση της παράταξης «Η Πόλη που Θέλουμε»

Δεν άφησε αλώβητο και τον δήμο Τυρνάβου η τριήμερη κακοκαιρία «Ντάνιελ» που έπληξε έντονα τη Θεσσαλία αλλά και πολλές περιοχές της χώρας. Ειδικότερα στο, ούτως ή άλλως πολύπαθο, Δαμάσι εντοπίστηκαν τα περισσότερα προβλήματα από την επέλαση της πρωτοφανούς νεροποντής. Δυστυχώς πολλά προβλήματα εμφανίστηκαν τόσο στα Δελέρια, όσο και στη Ροδιά, ενώ σε όλο το δήμο οι αγρότες μετρούνε ζημιές στις καλλιέργειές τους.

Ειδικά στο πολύπαθο Δαμάσι, επλήγησαν αγροτικές καλλιέργειες, κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις αλλά και σπίτια από την υπερχείλιση του ρέματος της Γαλογάβρας.
Από την πρώτη στιγμή στο Δαμάσι βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι προκειμένου να διαμορφώσει προσωπική άποψη για τις ζημιές που προκλήθηκαν αλλά και να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στους πληγέντες.

Ο κ. Αμάρι τόνισε πως είναι αναγκαίο να ενεργοποιηθεί άμεσα ο μηχανισμός καταγραφής των ζημιών ώστε να αποζημιωθούν το ταχύτερο οι πληγέντες, ενώ ανέφερε πως πρέπει να εξεταστεί εκ νέου η θωράκιση του Δαμασίου από τέτοια φαινόμενα.

Ευχήθηκε επίσης να μην επιταθούν τα προβλήματα από την συνεχιζόμενη βροχόπτωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ