Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος ζητά να αποκατασταθεί άμεσα η ηρεμία και κλείσουν οι πληγές των κατοίκων

«Χιλιάδες Λαρισαίοι αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας. Δικαιολογημένη η οργή, η αγανάκτηση και η ανησυχία, αυτό όμως που προέχει είναι να συνεχίσουμε να δίνουμε, ενωμένοι, τη μάχη για την πόλη μας», σημειώνει, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, για τις καταστροφές και τις πληγές που άνοιξε η κακοκαιρία στη Λάρισα και στα χωριά του Δήμου Λαρισαίων.

Από νωρίς το πρωί, ο κ. Μαμάκος βρέθηκε για άλλη μια φορά στις δοκιμαζόμενες συνοικίες της Λάρισας -στον Άγιο Θωμά, στη Νέα Σμύρνη- και μίλησε με κατοίκους και επαγγελματίες, που είδαν τα σπίτια και τις περιουσίες τους να χάνονται στα νερά.

«Η πόλη μας δοκιμάστηκε και συνεχίζει να δοκιμάζεται από το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας, τα αποτελέσματα της οποίας θα πληρώνουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Χωριά καταστράφηκαν, συνοικίες πλημμύρισαν, περιουσίες χάθηκαν, κόποι ολόκληρης ζωής πήγαν στράφι, ανυπολόγιστες οι ζημιές σε επιχειρήσεις. Χιλιάδες Λαρισαίοι αναγκαστήκαμε να εγκαταλείψουμε το σπίτι μας.

Ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις, που μας γύρισαν πολλά χρόνια πίσω.

Δικαιολογημένη η οργή, η αγανάκτηση, τα ερωτηματικά και η ανησυχία των συμπολιτών μας.
Αυτές τις δύσκολες ώρες, όμως, προέχει να συνεχίσουμε να δίνουμε, ενωμένοι, τη μάχη για την πόλη μας, ώστε να αποκατασταθεί η ηρεμία των κατοίκων της.

Καλούμε τους αρμόδιους φορείς να επιληφθούν άμεσα των συνεπειών της καταστροφής και να βοηθήσουν τους ανθρώπους που υπέστησαν τεράστιες ζημιές, ώστε να κλείσουν σύντομα οι πληγές που αφήνει στην πόλη η καταστροφική κακοκαιρία», τονίζει χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ