Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ

«Ο κρατικός προϋπολογισμός θα είναι εδώ και θα καλύψει στο ακέραιο οποιαδήποτε πρόσθετη παροχή απαιτείται για να καλύψουμε τις ζημιές των αγροτών και των κτηνοτρόφων», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλία, όπου και μίλησε για τα μέτρα που αποφασίστηκαν για να ενισχυθούν οι πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel.

«Η πρωτοφανής κακοκαιρία ξεπέρασε και τα πιο απαισιόδοξα σενάρια», σχολίασε ο πρωθυπουργός, ενώ τόνισε ότι: «Η Ευρώπη πρέπει να σταθεί δίπλα μας για να αντιμετωπίσουμε την καταστροφή».

«Την Τρίτη το πρωί θα βρεθώ στο Στρασβούργο ως επικεφαλής κυβερνητικού κλιμακίου για να συναντήσω την πρόεδρο της Κομισιόν προκειμένου να έχουμε μία σημαντική οικονομική υποστήριξη». υπογράμμισε. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης επεσήμανε ότι θα βρεθεί το επόμενο Σαββατοκύριακο θα βρεθεί στη ΔΕΘ.

Ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε όσους με προσπαθούν να σώσουν ανθρώπινες ζωές μέσα στις συνθήκες τις κακοκαιρίας και επεσήμανε πως προτεραιότητα τώρα αποτελεί η προστασία της δημόσιας υγείας.

«Να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται, ότι το κράτος θα είναι δίπλα τους γρήγορα», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ