Θ. ΜΑΜΑΚΟΣ: ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Ο υποψήφιος δήμαρχος επισκέφθηκε το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς, που με αυταπάρνηση, από την πρώτη στιγμή, δίνουν τη μάχη για να απεγκλωβίσουν συμπολίτες μας, να αντλήσουν νερά από τις συνοικίες και τους οικισμούς μας. Που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών από την καταστροφική κακοκαιρία», σημείωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Λαρισαίων, Θανάσης Μαμάκος, από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων, που λειτουργεί στο Διοικητήριο της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

«Επισκέφθηκα σήμερα το Συντονιστικό στην Περιφέρεια και είχα την ευκαιρία να συναντήσω τους ανθρώπους που από την πρώτη στιγμή με αυταπάρνηση δίνουν τη μάχη για τον απεγκλωβισμό κατοίκων, για την άντληση υδάτων και την αποκατάσταση της ομαλότητας στις συνοικίες της Λάρισας και τα χωριά μας.

Θέλω να επαναλάβω ότι από την πρώτη στιγμή, τα στελέχη του συνδυασμού μας και εγώ δείξαμε τη δέουσα υπευθυνότητα, διότι εκείνο που προέχει είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών από την καταστροφική κακοκαιρία.

Θέλω να επισημάνω ότι πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα και να είμαστε προσεκτικοί στη διατύπωση βεβαιοτήτων, αποφεύγοντας ανεύθυνες δηλώσεις που είναι σε πλήρη διάσταση με τις συστάσεις των επιστημόνων και των ειδικών.

Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών στον Δήμο μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Μαμάκος είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιάννη Αρτοποιό, ενώ επισκέφθηκε και το Εμβολιαστικό Κέντρο. Παράλληλα, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πυροσβέστες, μέλη του Ερυθρού Σταυρού, αλλά και εθελοντές και να τους ευχαριστήσει για τον αγώνα και τις προσπάθειες όλων αυτών των ημερών, ώστε να αποκατασταθεί η ομαλότητα στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ