ΟΧΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο – έκτρωμα για τα εργασιακά που καταργεί 8ωρο και πενθήμερο είπαν και οι εργαζόμενοι του Τυρνάβου που συμμετείχαν στην απεργιακή συγκέντρωση που διοργάνωσε το παράρτημα Τυρνάβου του συνδικάτου Οικοδόμων.

Στη συγκέντρωση χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Λ. Βασιλείου, η πρόεδρος του συλλόγου Γυνακών Εύη Βαρδιοπούλου, ενώ την κεντρική ομιλία έκανε ο πρόεδρος του παραρτήματος Γ. Κιτσούλης, εκφράζοντας την κάθετη αντίθεση των εργαζόμενων στις καταστροφικές αλλαγές που προωθούνται:

Ψήφισμα Συλλόγου Γυναικών Τυρνάβου

Η κυβέρνηση προχωρά στην ψήφιση ενός νέου νομοσχέδιου που επιδεινώνει ακόμη περισσότερο τη θέση των εργαζομένων. Επιβάλει 13ωρες δουλειάς την ημέρα, 78ωρες την εβδομάδα, προχωρά στην κατάργηση του διαλείμματος εργασίας, και σειράς επιδομάτων. Θεσπίζει διατάξεις που καταργούν την πενθήμερη εργασία, την αργία της Κυριακής,

Συμμετέχουμε στη σημερινή κινητοποίηση και αγωνιζόμαστε, ώστε να αποσυρθεί το εργατικό νομοσχέδιο, να δοθούν αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, να ξεπαγώσουν οι τριετίες για όλους τους εργαζόμενους, να μειωθούν οι τιμές των βασικών αγαθών.

Η Θεσσαλία ζει το τελευταίο διάστημα τραγικές στιγμές.
Να δοθεί αποζημίωση 100% για την άμεση και πλήρη αποκατάσταση και προστασία όλων, όσοι βούλιαξαν στις λάσπες, ώστε να παραμείνουν στον τόπο τους και να ληφθούν άμεσα μέτρα για την προστασία της υγείας των κατοίκων στις περιοχές που επλήγησαν.

Να μην περάσει το νέο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης
Λέμε όχι στον εργασιακό μεσαίωνα!

Το ΔΣ του συλλόγου

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ