ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΑΜΑΚΟΣ: Η ΛΑΡΙΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΗ ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Συνάντηση με τον Σύλλογο Πολυτέκνων είχε ο υποψήφιος δήμαρχος

Πρωτοβουλίες και μέτρα για την ουσιαστική στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του υποψηφίου δημάρχου Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκου, με τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας & Περιχώρων.

«Τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής, είναι το μέλλον του τόπου μας. Και η πολύτεκνη οικογένεια, ιδιαίτερα τούτες τις κρίσιμες ώρες και στιγμές, χρειάζεται την αμέριστη στήριξη όλων μας, μιας και το δημογραφικό είναι το μεγαλύτερο ζήτημα που αντιμετωπίζουμε σαν χώρα και σαν κοινωνία.

Μπορούμε να κάνουμε πολλά για να στηρίξουμε την ελληνική οικογένεια, μπορούμε μαζί να κάνουμε τη Λάρισα πόλη φιλική προς την Οικογένεια», σημείωσε ο κ.Μαμάκος, υιοθετώντας τις επισημάνσεις του προέδρου του Συλλόγου, Χρήστου Παπαϊωάννου.

Τα ζητήματα που έθεσαν τα μέλη του Συλλόγου Πολυτέκνων στον υποψήφιο δήμαρχο Λαρισαίων αφορούν κυρίως στην αύξηση των εισοδηματικών κριτηρίων για τις μειώσεις στους λογαριασμούς ύδρευσης, αλλά και στα δημοτικά τέλη, καθώς και σε πρωτοβουλίες για την ασφάλεια των παιδιών, κατά την προσέλευση και αποχώρηση από τα σχολεία.

Παράλληλα, ζήτησαν τη στήριξη στις δράσεις που πραγματοποιούν. Έντονος είναι ο προβληματισμός για μέλη του Συλλόγου που έχουν πληγεί από την καταστροφική θεομηνία και έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Να σημειωθεί ότι στη συνάντηση μετείχαν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Λάρισας που μας αξίζει!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ