ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΓΚΟΥΝΤΑΡΑ ΣΕ ΚΑΡΙΤΣΑ, ΚΑΣΤΡΙ, ΝΕΡΟΜΥΛΟΥΣ

Με μια θερμή υποδοχή από τους κατοίκους της τοπικής κοινότητας Καρίτσας, ξεκίνησε το “ταξίδι” των εκλογών του Οκτώβρη. Διάθεση, παλμός, συγκίνηση και μεγάλες ευχαριστίες σε όλους όσους βρέθηκαν κοντά μας και στηρίζουν τον αγώνα μας.

Δεύτερος σταθμός του «ταξιδιού» το Καστρί. Συγκινητική υποδοχή από τους δημότες μας, παλμός και μήνυμα νίκης ξεκάθαρο. Είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα, για το αύριο του Δήμου μας, για τις προκλήσεις του μέλλοντος, για τους κινδύνους από την κλιματική κρίση. Αλλά και για την ελπίδα. Οι τοπικές κοινότητες του Δήμου μας στηρίζουν την ΠΑΔΗΚ Αγιάς και μας δίνουν τον απαραίτητο ενθουσιασμό για να συνεχίσουμε.

Με μία ενθουσιώδη συγκέντρωση στην  Κοινότητα Νερομύλων του Δήμου Αγιάς συνεχίστηκε το πρόγραμμα περιοδειών του δημάρχου Αγιάς και εκ νέου υποψήφιου Αντώνη Γκουντάρα. Μιλώντας σε ένα θερμό ακροατήριο ο δήμαρχος Αγιάς αναφέρθηκε στην πρόσφατη κρίση που βίωσε η Θεσσαλία μετά τις φονικές καταιγίδες του Ντάνιελ λέγοντας πως είναι υποχρέωση όλων μας να δουλέψουμε για την ανασυγκρότηση της περιοχής.
Παράλληλα αναφέρθηκε στο πρόγραμμα έργων και δράσεων του Δήμου Αγιάς για την επόμενη θητεία τονίζοντας πώς είναι η υποχρέωση της αυτοδιοίκησης να αναλάβει όλες τις πρωτοβουλίες ώστε οι κρίσεις του μέλλοντος να αντιμετωπίζονται με τη μέγιστη ασφάλεια για τους πολίτες. Ο Αντώνης Γκουντάρας ευχαρίστησε τους συγκεντρωμένους για τη συμμετοχή τους και τόνισε πως η πορεία προς τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου θα είναι νικηφόρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ