ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ «HUMANITY FIRST» ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ

Σημαντική ανθρωπιστική βοήθεια σε πλημμυροπαθείς της περιοχής της Λάρισας, αλλά και ζωοτροφές σε κτηνοτρόφους της περιοχής, προσέφερε το Σάββατο η Οργάνωση «Humanity First», ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του βουλευτή Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία κ. Βασίλη Κόκκαλη.

Σε δήλωσή του ο κ. Κόκκαλης τόνισε πως «ευχαριστούμε την «Humanity First» η οποία προθυμοποιήθηκε να στηρίξει εμπράκτως τους πλημμυροπαθείς της Λάρισας αλλά και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής.

Η αλληλεγγύη είναι αυτή που μπορεί να κρατήσει την κοινωνία μας όρθια σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές και η αλληλεγγύη πρέπει να δείχνεται στην πράξη και όχι στα λόγια. Ως βουλευτής του νομού Λάρισας είχα την υποχρέωση να συνδράμω κι εγώ στην ανακούφιση των συμπολιτών μας οι οποίοι επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες».

Από την πλευρά του ο κ. Ατά Ουλ Νασήρ, Ιμάμης της Ελλάδας και Εθνικός Πρόεδρος της Αχμαντίγια Μουσουλμανικής Κοινότητας δήλωσε μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Κόκκαλη που μας προσκάλεσε και μας καλωσόρισε στη Λάρισα. Η είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση που δραστηριοποιείται σε 64 χώρες στον κόσμο και τώρα έχει ξεκινήσει το ανθρωπιστικό της έργο στην Ελλάδα.

Ο βασικός σκοπός μας είναι να βοηθάμε την ανθρωπότητα οπουδήποτε υπάρχει ανάγκη… Ο κύριος στόχος αυτής της προσπάθειας είναι να έρθουμε ο ένας τον άλλο. Ένας από τους στόχους της κοινότητας είναι να υπηρετήσουν το ανθρώπινο είδος, χωρίς καμία διάκριση θρησκείας, φυλής κ.α.»

Εκ μέρους της «Humanity First» στην αποστολή που ήρθε στη Λάρισα συμμετείχαν ο κ. Samsideen Iddrisu πρόεδρος της Οργάνωσης στην Ελλάδα, ο κ. Abdul Qadoos, αντιπρόεδρος της Αχμαντίγια Μουσουλμανικής Κοινότητας και ο κ. Idrees Ahmad Kahlon, διευθυντής της Αχμαντίγια Μουσουλμανικής Κοινότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ