ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΣΑΜΕΡ ΑΜΑΡΙ

Συνάντηση με εκπροσώπους των πολιτιστικών συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Αμπελώνα είχε ο επικεφαλής της «Πόλης που Θέλουμε» Σάμερ Αμάρι. Μετά τη συνάντηση σε δήλωσή του ανέφερε:

«Ευχαριστούμε όλους τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους και φορείς του Αμπελώνα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
Μια ευχάριστη και κυρίως εποικοδομητική συζήτηση έλαβε χώρα χθες στο πέτρινο Δημαρχείο Αμπελώνα, όπου ο επικεφαλής και οι υποψήφιοι σύμβουλοι της ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ άκουσαν τα προβλήματα και κατέγραψαν τις ανάγκες των συλλόγων, όπως εκφράστηκαν από τους εκπροσώπους τους.

Παράλληλα ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάμερ Αθανάσιος Αμάρι προλόγισε τη συζήτηση με τις προτάσεις του για την ανάπτυξη της πολιτιστικής και αθλητικής εξωστρέφειας του Αμπελώνα και του Δήμου Τυρνάβου ευρύτερα και έκλεισε την τοποθέτησή του με τη δέσμευση, αν Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ είναι η επόμενη δημοτική αρχή, να είναι διαρκής αρωγός σε κάθε προσπάθεια των συλλόγων του τόπου, μεριμνώντας για την ικανοποίηση των αναγκών τους (ιδίως αναφορικά με τη στέγασή τους που αποτελεί ένα διαχρονικό πρόβλημα) και συνεισφέροντας τα μέγιστα για την διευκόλυνση και την άνθηση των δράσεών τους!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ