ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΑΙΓΑΝΗΣ ΚΑΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ

Καταγγελία για απρεπή συμπεριφορά σε βάρος της από τον αντιδήμαρχο δήμου Τεμπών κ. Βλάχο έκανε σήμερα η πρόεδρος του Σ.Κ. Αιγάνης Θ. Αναγνωστοπούλου την οποία κοινοποίησε επίσης στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Δήμο Τεμπών και τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου δήμου Τεμπών. Στην καταγγελία της αναφέρει τα εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και περί τις 9:00 το πρωί, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με κάτοικο της Κάτω Αιγάνης (κύριο Τσικρίκη Αθ.) που διαμαρτυρήθηκε για μη λήψη μέτρων από την πλευρά του Δήμου και του αρμόδιου αντιδημάρχου, όσον αφορά στον καθαρισμό του ρέματος-αύλακα από οικεία Τσικρίκη έως οικεία Τσολάκη στην Κ. Αιγάνη και απόφραξη από πέτρες, θάμνους κλπ στο κομμάτι με τα κιούγκια και με αφορμή και τις προειδοποιήσεις για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή μας, έγινε προσπάθεια επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Βλάχο.

Ο μεν Δήμαρχος δεν απάντησε στην κλήση της προέδρου της κοινότητας, ο δε Αντιδήμαρχος απάντησε με απρεπή τρόπο και έκλεισε το τηλέφωνο στην πρόεδρο της Κοινότητας λέγοντας «Με εσένα θα ασχολούμε;».

Επειδή ο τρόπος και η συμπεριφορά του Αντιδημάρχου προς την Πρόεδρο της Κοινότητας δεν αρμόζει σε θεσμικό όργανο.

Επειδή σύμφωνα με το με αριθμ. Πρωτ.:375411/22-09-2023 έγγραφο της διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Θεσσαλίας με θέμα «Ενημέρωση και απόλυτη επιφυλακή Κοινοταρχών Περιφέρειας Θεσσαλίας» και το με αριθμ. Πρωτ.:3751/22-09-2023 του Υπουργείου Κλιματικής κρίσης και Πολιτικής Προστασίας με θέμα «Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού-Ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα» με τα οποία ζητείται να είναι είμαστε σε αυξημένη ετοιμότητα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με τον καθαρισμό του παραπάνω ρέματος-αύλακα.

Καταγγέλλουμε την ανάρμοστη συμπεριφορά του αντιδημάρχου προς την Πρόεδρο της Κοινότητας και ζητάμε από τον Δήμαρχο να επιβάλλει την τάξη και μην δείχνει ανοχή σε απρεπείς συμπεριφορές των στελεχών του, που δεν συνάδουν με την θεσμικότητα των θέσεων τους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ