ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΚΟΥΡΑ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΑΚΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ο πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τυρνάβου ζητά την ψήφο των συνδημοτών του για να βρεθεί στην πρώτη γραμμή των αγώνων των γεωργοκτηνοτρόφων και της προσπάθειας για την ανάπτυξη του τόπου – Δείτε τί αναφέρει

Είμαι ο Παντελής Μπακαγιάννης. Ενας άνθρωπος που όσοι γνωρίζουν με θεωρούν φίλο, ανιδιοτελή και προσιτό και από τη θέση ευθύνης στην οποία με εξέλεξαν.

Ως Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Τυρνάβου τα τελευταία 10 έτη και από το 1992 εκλεγμένος αντιπρόεδρος αφουγκραζόμενος τους συνδημότες μου είμαι πάντα εδώ .

Με υπευθυνότητα ανθρωπιά και αγάπη για τον τόπο μας προερχόμενος από τον χώρο της γεωργοκτηνοτροφίας και αντιλαμβανόμενος τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος αρκετά χρόνια τώρα, θα ήθελα να βρεθώ στην πρώτη γραμμή και να παλέψω για όλους μας και να διεκδικήσουμε όλα όσα θα κάνουν πολύ καλύτερη τη διαβίωση των αγροτοκτηνοτρόφων, ενός κλάδου που απλά κάποιοι μιλάνε με γενικότητες και τον ονομάζουν πρωτογενή τομέα.

Για εμάς είναι η ζωή μας. Έτσι λοιπόν σας ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στη δημοτική Κίνηση Τυρνάβου με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Κόκουρα. Στόχος μας η βελτίωση της καθημερινότητας όλων των πολιτών και η ανάπτυξη του τόπου μας. Η παρουσία όλων κρίνεται πολύτιμη και απαραίτητη με την ψήφο μας και σε αυτές τις εκλογές . Η δύναμη είστε εσείς!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ